Ivana Milovanović
Ski škola | KOMENTARI (8)


Telefon: 060/63-63-643064/164-24-83
E-mail: [email protected]
Sajt: -
Cenovnik: -
 

Ivana je rođena 1986.godine u Valjevu. Na skije je stala sa svoje 4 godine i od tada, malo po malo skijanje je postalo deo njenog života. Tokom osnovnog školovanja bila je aktivni takmičar u alpskom skijanju, a od 2005. godine je licencirani instruktor skijanja. Instruktor je 3. nivoa i poseduje medjunarodnu ISIA licencu, član je Udruženja instruktora skijanja Srbije i Skijaškog saveza, kao i školskog demo tima. U komercijalnim ski skolama radi od 2006.godine a poslednjih 5 godina radi u ski školi Snow stars team.

Pozdrav malim i velikim skijašima i svima koji će to tek postati! Pozivam vas da mi se pridružite u uzbudljivoj avanturi koju planina i sport kojim se bavim nose sa sobom.
Ukoliko želite da bez muke, lako, sigurno i brzo naučite nove tehnike skijanja – na pravom ste mestu! Uz moje dvanaestogodišnje iskustvo u radu sa decom i odraslima, uz maksimalnu pažnju, stručnost, posvećenost i strpljenje garantujem vam najviši nivo skijaške obuke u korak sa svetskim standardima.

Posebnu pažnju posvećujem radu sa decom uzrasta od 3 do 12 godina, gde kroz igru i razne zabavne vežbice zajedno dolazimo do željenih rezultata, odnosno pravilnog skijanja već od prvih koraka.

Tu je naravno i program za napredne skijaše i za one koji bi da nadograde i usavrše svoje skijaško umeće i otklone eventualne greške.

Nastava se odvija na srpskom i engleskom jeziku.

Naša ski škola ima posebno pravo korišćenja ski poligona sa pokretnom trakom, kao i prioritetni ulaz na svim žičarama i ski liftovima.

Za sve mališane koji uspešno savladaju sedmodnevni program, svakog petka organizuje se trka ski škole, a zatim i dodela diploma za sve, ali i medalja za najbrže skijaše uz fantastičan vatromet i druženje sa instruktorima.

OBUKA I USAVRŠAVANJE TEHNIKA ALPSKOG SKIJANJA:

OBLICI NASTAVE:

Zbog prebukiranosti za vreme raspusta i praznika, najbolje je da vaš termin rezervišete unapred, putem telefona ili e-mail adrese.

Pridružite se i vi grupi od nekoliko hiljada mojih zadovoljnih učenika širom sveta.

VIDIMO SE NA STAZI!