Dragan Gaga Stanić
Ski škola | KOMENTARI (55)


Telefon: 063/803-5732
E-mail: -
Instagram: @ski.instruktor.kop
Cenovnik: -
 

Dragan Gaga Stanić je profesionalni instruktor skijanja u SKI ŠKOLA KOPAONIK (la scuola di schi) koja poseduje pored svih dozvola i ekskluzivan ugovor sa JP Skijališta Srbije o korišćenju prioritetnog ulaza na žicare.

Svaka sezona je nov početak i ako prvi put stajete na skije ili želite da unapredite svoje skijaško znanje neka to bude na najbolji mogući način.

Stojim vam na raspolaganju za rezervaciju smeštaja na Kopaoniku, informacijama o vremenskim uslovima, stanju na putevima, odabiru ski opreme i uopšte svemu sto je vezano za skijanje i Kopaonik.

Vidovi nastave: 

Ski safari - Skijanje po uređenim, i neuređenim terenima, gde na nezaboravan način upoznajete prelepe delove Kopaonika.

Grupe se formiraju tako da budu homogene, tj. po uzrastu i nivou znanja, za sve one kojima više odgovara grupna nastava od individualne.

Na svakom času zaokružuje celina i napredak je vidljiv posle svakog sata. Maksimalnim angažovanjem, posebnim pristupom svakom polazniku, pozitivnom atmosferom na časovima, uspeh je garantovan.

Na kraju obuke je svečana dodela diploma.

U okviru Škole postoji i Ski Servis sa potpuno novom opremom koju možete iznajmiti i koja će vam uz našu stručnu pomoć pri odabiru savršeno pristajati. Uz svaku iznajmljenu ski opremu ski kaciga je besplatna, kao i besplatna ski oprema za najmlađe polaznike ski škole. Ski servis se nalazi u Vili "Mećava" preko puta glavnog ulaza u Hotel Grand. Takva pozicija Vam omogucava da iznajmite opremu neposredno centralnoj stazi br. 7 Karaman Greben. U ski servisu možete izvršiti kompletan ski servis vaših skiija i bordova i dezinfikovati ski cipele. Ukoliko imate svoju opremu Ski Servis vam nudi uslugu čuvanja opreme (DEPO) kako bi ste izbegli nošenje opreme u smeštaj. Svi polaznici škole ostvaruju popust kod iznajmljivanja ski opreme.

Sportski pozdrav