Svi letnji sadržaji u funkciji, od ponedeljka novo radno vreme centra
10.9.2020. | 15:58 | Press | KOMENTARI (18)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Letnja sezona na Kopaoniku zvanično je startovala 18. juna 2020. godine, kada su Skijališta Srbije počela sa letnjim režimom rada. Radno vreme sadržaja na Kopaoniku je, od ponedeljka 7 septembra, za dva sata kraće i biće od 9 do 15 časova, izuzev 12. i 13. septembra kada će radno vreme biti od 10 do 17 časova. Posetioce ove godine na našim planinama čekaju izuzetno zanimljivi sadržaji, prijatne temperature i potpuno obezbeđena i sigurna destinacija sa poštovanjem svih mera predostrožnosti koju preporučuju lekari i nadležne instiucije.
 
Ovog leta na Kopaoniku je posetiocima na raspolaganju niz atraktivnih letnjih sadržaja - letnje skijanje, bob na šinama, avantura park, teretana na otvorenom, tjubing, zip-lajn, mountain cart, planinski biciklizam, alpinizam, paraglajding, streličarstvo, jahanje konja, panoramsko razgledanje žičarom, pešačke ture, rafting Ibrom, manastirske ture… 

Na Kopaoniku je od prošle letnje sezone moguće i letnje skijanje na lokaciji Krst. Veštačka staza dužine 900 metara pruža skijašima mogućnost skijanja tokom cele godine, simulirajući prirodne uslove snega. Pored letnje staze za skijanje JP "Skijališta Srbije" su izvršila i nabavku 40 planinskih bicikala sa električnim motorom (e-bike).

Cena pojedinačne karte za vožnju žičarom je 350 dinara, sat vremena skijanja na letnjoj stazi je 1.000 dinara, a sat vremena vožnje kartom 500 dinara, odnosno 600 dinara za isti period korišćenja e-bicikle. Pojedinačna vožnja bobom na šinama i zip-lajnom je 500 dinara, a korišćenje tjubinga je 100 dinara. Za najmlađe posetioce i ove sezone biće aktivan avantura park po ceni od 450 dinara za dva sata korišćenja.

Tokom cele letnje sezone parkiranje u garaži na Kopaoniku je 50% jeftinije. Na raspolaganju je oko 350 parking mesta. Garaža poseduje mesta za invalide, perionicu za pranje vozila i punjače za električna vozila. 1 čas parkiranja je 75 dinara, a za 24h je 950 dinara.
 
Kao i prethodnih godina, posetioci će i ovog leta moći da iskoriste 4 termina, u okviru kojih će se odobravati 15% popusta na određene sadržaje. Još jedna novina ovog leta će biti piknik ture, gde će turisti moći da uživaju u vožnji e.bike-om, panoramskom vožnjom žičarom, obilaskom veoma atraktivnih i zanimljivih lokacija i ručkom u prirodi. Ove piknik ture će biti organizovane svake subote.

 

Promotivni paketi i akcije za letnju sezonu 2020. su u sledećim terminima:

1. Promo  vikend (3. - 5. jul) - Popust od 15 posto na cenu dnevnih karta. Tokom trajanja ovog vikenda za decu važi popust na sve sadržaje.

2. Adrenalin vikend (24. - 26. jul) - Popust od 15 posto na cenu pojedinačnih karata za zip line, bob na šinama i tjubing. Tokom trajanja ovog vikenda za decu važi popust na sve sadržaje.

3. Promo vikend (7. - 9. avgust) - Popust od 15 posto na cenu karta. Tokom trajanja ovog vikenda, za decu važi popust na sve sadržaje.

4. Promo vikend (21. - 23. avgust) - Popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karta na sve sadržaje.

 

Kalendar dešavanja u letnjoj sezoni 2020:

Jul ''20.

Avgust ''19.

Septembar ''20.

Pogledajte još: