Ski škola "KopSport"
Ski škola | KOMENTARI (7)


Telefon: 060/0885088
E-mail: [email protected]
Sajt: >>>
 
 

Ski škola na Kopaoniku pruža obuke skijanja vrhunskog kvaliteta kako početnicima, tako i osobama koje poseduju skijaško znanje koje žele da usavrše. Školu čini tim licenciranih instruktora sa dugogodišnjim iskustvom – vrhunski skijaši i snouborderi koji su zahvaljujući svom profesionalizmu izuzetno cenjeni među turstima na Kopaoniku. Svojim radom i delovanjem čine da Kopaonik postane još atraktivnija turistička destinacija.

Naši polaznici imaju slobodu da izaberu na koji će način učiti kako da skijaju, a obuke se dele na personalizovane i grupne. Na raspolaganju su instruktori I, II i III nivoa, u zavisnosti od znanja i želje polaznika do kog nivoa žele da napreduju. Dodeljuju se različiti programi obuke koji poboljšavaju i unapređuju veštine skijanja ili bordovanja, bez obzira na kom se startnom nivou nalazio polaznik u trenutku upisivanja u školu. Svaki polaznik nakon uspešno završene obuke dobija diplomu.

Ukoliko ne posedujete svoju opremu možete je iznajmiti u okviru naše škole po posebnim cenama.

Članove Ski škole Kop-Sport čini 30 instruktora koji su iskusni skijaši, snouborderi, kao i učesnici mnogobrojnih takmičenja.