Restoran "La Pista" - Hotel Gorski
Ski restorani | KOMENTARI (0)


Telefon: +381602500547
E-mail: [email protected]
Facebook: >>>
Instagram: >>>
 
Ekskluzivni à la carte restoran italijanske kuhinje. Prvi i jedini fine dinig restoran na Kopaoniku.

Kao što ime kaže, restoran se nalazi na stazi Malo jezero, u sklopu hotela Gorski. Prepoznatljiva arhitektura i dizajn enterijera omogućava gostima da uživaju u izuzetnom pogledu i atmosferi dok proživljavaju iskustvo fine dininga.

Hrana se za vas priprema isključivo od italijanskih namirnica prve kategorije dopremljenih direktno iz Italije. Pored najpoznatijih italijanskih brendova hrane, tu su i namirnice proizvedene u malim manufakturama u kojima je cela proizvodnja rezervisana za La Pistu. To znači samo jedno – sve što probate u La Pisti, biće iskustvo koje je nemoguće ponoviti na drugom mestu!

Restoran ima dva ruha – dnevno i večernje. Baš onako kako gosti Kopaonika najviše vole, preko dana sve je podređeno skijanju. Uz pice, paste, rižota ili tradicionalna kuvana jela sa italijanskih planina, na prostranoj terasi i ispred same staze napravite kratki predah od skijanja.

Večerima, La Pista se pretvara u elegantno, fine-dinig mesto, sa uslugom i hranom kakvu ste do sada mogli da očekujete samo u najfinijim prestoničkim restoranima. Intimna i romantična atmosfera uz kamin, koju upotpunjuje tiho uživo izvođenje jazz, bluz i pop muzike pružiće vam zadovoljstvo Italije, Kopaonika, planine i prefinjenosti zajedno.

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju