Kontakt
info | KOMENTARI (35)


E-mail: [email protected]
Napomena: Obavezno ostavite vaš kontakt telefon u mail-u, kako bi smo vas direktno kontaktirali u slučaju da pošta završi u SPAM sandučetu!
Portal: www.infokop.net 
 

Pre 16 godina infoKOP.net je počeo sa radom i za vrlo kratko vreme postao najposećenija i najsveobuhvatnija internet lokacija o Kopaoniku. Najaktuelnije vesti, korisne informacije o Kopaoniku, smeštajni i ugostiteljski kapaciteti, ski škola i ski servisi, uvek sveža vremenska prognoza i ski info, web kamere, samo su neke od brojnih informacija koje ovaj sajt pruža.

Ideja uredništva sajta bila je da na jednom mestu sakupi sve informacije relevantne za Kopaonik. Temeljnim i strpljivom radom, broj članaka i sekcija je rastao i sada infoKOP predstavlja jedinstvenu bazu podataka kakvu, na žalost, ne poseduju ni najveći gradovi u Srbiji. Kao veliki zaljubljenici u našu najlepšu planinu, grupa entuzijasta, svakodnevno radi na aktuelizaciji sajta i ubacivanju najnovijih informacija, a sve sa ciljem promocije Kopaonika.

Kvalitet našeg rada prepoznali su JP “Skijališta Srbije” i Udruženje hotelijera Kopaonika pa je sajt infoKOP.net za dve poslednje ski sezone dobio priznanja za medijski doprinos razvoju Kopaonika i afirmaciju i promociju skijaškog sporta u Srbiji.

Sajt je podeljen na 9 celina: O Kopaoniku, Skijalište, Smeštajni kapaciteti, Ugostiteljstvo, Ski škola, Nekretnine, Info, Galerija Fotografija i Kop-Komuna.

Kako strani posetioci i potencijalni turisti ne bi ostali uskraćeni, infoKOP je preveden na engleski jezik, a u planu je i rumunski.

Sekcija O KOPAONIKU predstavlja prirodne i geografske odlike Nacionalnog parka, istorijski razvoj kao i bogat biljni i životinjski svet. Tu su detaljno opisane pešačke ture, prirodni spomenici i rezervati, građevinske znamenitosti ali i letnji sadržaji bob na šinama, zip-lajn, tjubing, alpinizam, paraglajding, rafting...

SKIJALIŠTE je deo namenjen skijašima, najposećeniji tokom zimskih meseci kada je moguće svakodnevno dobiti informacije o ski stazama, visini snežnog pokrivača, žičarama i dr. Tu su i detaljne mape svih žičara, staza i prečica, ski-pass info, pravila ponašanja na skijalištu, dostupnost ugostiteljskih objekata i sva ostala dešavanja na skijalištu. Veoma popularne stranice su Ski kamere koje 24 sati dnevno daju živu sliku sa brojnih lokacija na Kopaoniku. Prvu kameru sa Kopaonika kao i većinu današnjih kamera sa Kopaonika je postavio upravo sajt infoKOP.net.

Baza podataka SMEŠTAJNIH KAPACITETA predstavlja sveobuhvatani prikaz hotela, vila, apartmana, odmarališta i privatnih smeštaja na Kopaoniku i u okolini. Na objektivan i nepristrasan način su predstavljeni svi kapaciteti (preko 500 smeštaja), a posetiocima je dozvoljeno komentarisanje i ocenjivanje smeštaja i usluga. LAST MINUTE ponude u ovoj sekciji sajta predstavljaju poseban vid marketinga koji daje najbolje rezultate.

Kako se broj UGOSTITELJSKIH OBJEKATA svake godine uvećava i kako je njihov rad podložan velikim promenama, ovaj deo je rezervisan isključivo za one objekte koji žele da budu predstavljeni u okviru naše marketinške ponude.

U sekciji SKI ŠKOLA I SKI SERVIS detaljno su predstavljeni ski instruktori odnosno ski škole i ski servisi. Ovde se vodi veoma živa rasprava o tehnikama prenošenja znanja na skijaše kao i kvalitativno o svim ski školama.

INFO sekcija pruža najaktuelnije informacije o TC Kopaonik, stanju na putevima, vremenskim  prilikama, visini snežnog pokrivača i dr. Mogu se naći i ostale servisne informacije vezane za ambulante, poštanske usluge, banke i bankomate, policiju, parking prostore, Gorsku službu spasavanja, kao i lista važnih telefona.

NEKRETNINE pružaju najsveobuhvatniju ponudu apartmana, vila, kuća i placeva na Kopaoniku. Sekcija vam na vrlo jednostavan i intuitivan način pruža mogućnost da pronađete kopaoničke nekretnine.

Kako je danas komunikacija glavna osobenost interneta, svojim posetiocima smo omogućili različite vidove razmena mišljenja i informacija. Najpopularniji su Utisci sa Kopaonika, gde korisnici ostavljaju kratke poruke, najčešće o nekom trenutnom dešavanju na planini ili skijalištu. Za veće diskusije tu je infoKOP Forum i uvek aktuelni komentari na sve relevantne vesti (preko 80.000 komentara).

Sajt infoKOP je izradio i turističku mapu Kopaonika na kojoj su locirani, na preko 450 markera, svi najznačajniji objekti na Kopaoniku.

infoKOP sajt je u svoju ponudu uvrstio i mobilnu, Android i iPhone verziju sajta - m.infokop.net.

Putem sajta prilagođenog za mobilne telefone možete da čitate vesti, šaljete komentare, pogledate dnevno ažuriran ski info, trenutno stanje vremenskih prilika kao i vremensku prognozu, ali i pronađete odgovarajući smeštaj u bazi od oko 500 smeštajnih kapaciteta na Kopaoniku.

Portal infoKOP, tokom zimskih meseci, poseti preko 700.000 ljudi mesečno (rekord je mesec januar 2021. godine kada je broj posetilaca premašio 1.300.000), od 15-25 hiljada jedinstvenih posetilaca dnevno iz Srbije, sa oko 5 prosečno pregledanih strana. Sajt na engleskom jeziku, poseti oko 30.000 stranih posetilaca mesečno. Za turistički centar sa kapacitetima koje ima Kopaonik ove brojke su više nego fenomenalne. Takođe treba naglasiti da je na najvećem svetskom pretraživaču google.com odnosno google.rs portal infoKOP prvi u rezultatima pretrage za ključnu reč Kopaonik.

Obzirom na veliku popularnost socijalnih mreža infoKOP je prisutan i na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u i Viber grupi-u sa oko 150 000 osoba koje prate naše objave.

Brojni smeštajni, ugostiteljski i trgovinski objekti već su prepoznali značaj i mogućnosti koje pruža reklamiranje na našem portalu. Dokaz kvalitetnog rada su nam klijenti koji iz godine u godinu unapređuju svoju marketinšku prisutnost na sajtu i prenose nam koliko veliki značaj ta reklama ima za njihovo poslovanje.

U našoj marketinškoj ponudi imamo pakete kako za smeštajne objekte, tako i za sve uslužne i trgovinske delatnosti (kafići, restorani, ski servisi, ski škole, butici, prodavnice i dr.). Pored standarsnih reklama banerima, svakom klijentu pristupamo pojedinačno i trudimo se da na najoptimalniji način, u dogovoru sa vama, prezentujemo vaš smeštaj, lokal ili drugu ponudu koju imate. Radimo i ugradnju web kamera, tako da vaša lokacija može da bude pokrivena i 24h prisutna uživo na internetu preko našeg portala.

Cene reklamiranja su više nego povoljne, predlažemo Vam da nas pozovete i uverite se sami.

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate, biće nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama.

Srdačan pozdrav,

www.infoKOP.net
[email protected]

NAPOMENA: Obavezno ostavite vaš kontakt telefon u mail-u, kako bi smo vas direktno kontaktirali u slučaju da pošta završi u SPAM sandučetu!