Restoran a la card "Kraljevi čardaci"
Ski restorani | KOMENTARI (0)


Rezervacije: +381628821607
E-mail: [email protected]
Portal: >>>
 
 

Dobrodošli u obnovljeni  i prošireni svet ukusa u  A la carte "Čardak" restoranu u Kraljevim čardacima!

Osveženje je stiglo u naš restoran, donoseći sa sobom još više iznenađenja i gastronomskih doživljaja. Sa ponosom vam predstavljamo proširenje našeg prostora, što znači više udobnosti i prostora za vas i vaše drage goste.

Raznovrsnost koja očarava

Naš jelovnik je proširen i unapređen, nudeći vam paletu ukusa koja će zadovoljiti sva vaša čula. Od izvanrednih predjela do ukusnih glavnih jela i neodoljivih dezerta, naši kuvari su pažljivo osmislili svaki zalogaj kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno.

Bogatija vinska karta

Pored proširenog prostora  kao i kulinarske ponude, naša vinska karta sada je bogatija nego ranije. Vinska selekcija koja zadovoljava najistančanije ukuse uz pomoć koje ćete pronaći savršen spoj za uživanje uz svaki zalogaj. 

Posebne ponude i događaji

Pored proširenja jelovnika i vinske karte, pripremili smo i niz posebnih ponuda i događaja kako bismo učinili vaše posete još posebnijim. Pratite naše društvene mreže i budite prvi koji će saznati o našim promocijama, tematskim večerima i specijalnim događajima.

Uživajte u očaravajućem ambijentu

Naš prelep ambijent i gostoljubivo osoblje čine vaše iskustvo kod nas nezaboravnim. Bilo da dolazite na romantičnu večeru u dvoje, porodični ručak ili poslovni sastanak, restoran A la carte u Kraljevim čardacima je pravo mesto za uživanje.

Neka vaše sledeće gastronomsko putovanje počne kod nas! Rezervišite svoje mesto već danas i doživite vrhunski doživljaj hrane i pića.

Radujemo se što ćemo vas ugostiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo u "Čardak" restoranu Kraljevih čardaka!

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju