MM Ski Sport - Škola skijanja i snowboarda
Ski škola | KOMENTARI (7)


Telefon: 069/28 86 282, 062/88 28 568
E-mail: [email protected]
Sajt: www.mmskisport.com
 
 

NAUČITE DA SKIJATE I VOZITE SNOWBOARD SA PROFESIONALNIM INSTRUKTORIMA

Ukoliko želite da načite da skijate ili vozite snowboard uradite to sa profesionalnim instruktorima. Kao svaka druga sportska aktivnost i skijanje i snowboard se najbolje uče kada se uče na pravi način od samog početka. Svi naši instruktori imaju potrebne licence za obuku skijanja ili snowboarda. Mnogi od njih imaju najveće skijaške kvalifikacije, a sa politikom kontinuiranog obrazovanja i obuke, mi vam garantujemo najviši nivo nastave uz prave tehnike od samog početka.

OVE SEZONE NEŠTO NOVO - SKIJAŠKI POLIGON ZA NAJMLAĐE

Posebnu pažnju posvećujemo deci kako bi postigla nabolje moguće rezultate u svojim grupama. Vaši mališani mogu bezbedno da nauče da skijaju u posebno ograđenom poligonu naše ski škole, naravno pod budnim okom naših iskusnih instruktora. Skijaški poligon je isključivo namenjen polaznicima naše škole skijanja i snowboarda i specijalno opremljen pokretnom trakom i rekvizitima kako bi mališani na kreativan način i kroz igru prvo zavoleli ovaj zimski sport, a zatim i naučili tehniku skijanja i skijali samostalno na bezbedan način.

Do skijaškog poligona, decu će prevoziti ski vozić, tako da će mališani umesto napornog pešačenja uživati u vožnji do poligona i nazad na kraju nastave. Program obuke skijanja za najmlađe podrazumeva celodnevni boravak dece, koji uključuje 2 sata skijanja pre podne i po podne, kao i ručak između nastave. Ovom programu se mogu priključiti čak i budući skijaši od 3 godine, a broj polaznika u grupama je maksimalno 6.