Ski škola "Crvena Zvezda"
Ski škola | KOMENTARI (2)


Telefon: +381691315300
E-mail: [email protected]
Sajt: >>>
 

Crvena zvezda prvi put se uključila u zimske sportove još davne 1946. godine otvaranjem ski kluba i od tada sa povremenim prekidima, pravila je brojne uspehe sa svojim takmičarima. Klub je obnovljen 2019. godine kao sastavni deo sportog društva “Crvena Zvezda”, kada je nakon velikog uspeha na ski kampu iste godine odlučeno da crveno bela tradicija zdravog razvoja osnuje i sopstvenu Ski školu. Time je omogućeno svim malim ili velikim, sadašnjim ili budućim skijašima da steknu nove veštine na snegu sa nama!

U ponudi su:


SKI ŠKOLA

  • Individualni časovi skijanja
  • Grupni časovi skijanja
  • Celodnevna nastava za decu sa obrokom (4h skijanja + 2h pauza za ručak sa animatorom) ili bez obroka
  • Poludnevna nastava za decu sa obrokom (2h skijanja + 2h pauza za ručak sa animatorom) ili bez obroka

Za drugo dete iz iste porodice obezbeđen popust u iznosu od 10%.

Grupna nastava se organizuje za decu od 3 do 15 godina, dok za privatne / individualne časove ne postoji starosno ograničenje.


LETNJI I ZIMSKI KAMPOVI ZA DECU

Zimski ski kamp


Neka vaša deca uče od najboljeg tima iskusnih profesionalaca koji će im omogućiti da na brz ali pre svega pravilan način savladaju tehniku skijanja.

Kroz povlašćene uslove boravka i profesionalno organizovan program kampa, stvara se mogućnost masovnog učešća, a iz velikog broja rekreativaca kao krajnji rezultat očekujemo da stasaju novi takmičari i budući reprezentativci.

Letnji kamp

U letnjem kampu vaša deca će naučiti da postavljaju šator, zapale logorsku vatru, orijentišu se u prirodi, planinare i pešače, igraju fudbal, košarku i odbojku, oprobaju se u planinskom biciklizmu, slobodnom penjanju i raznim drugim aktivnostima.

Za kampove se mogu prijaviti deca od 6 do 15 godina


RACE (TAKMIČARSKI) PROGRAM

Stvaranje budućih šampiona je osnovni i glavni razlog za postojanje Race Team-a u Skijaškom Klubu Crvena Zvezda.

Da bi nasi takmičari lakše ostvarili svoje ciljeve nudimo moderan i kvalitetan “Race Program” u RS koji omogućava našim takmičarima da lakše ostvare željene rezultate u takmičarskom skijanju, kao i životu. Uz to, imamo profesionalan trenerski kadar, pristup i pozitivnu sportsku zajednicu potrebne za pravilan razvoj nasih takmičara u alpskom skijanju.

U toku zimske sezone, nalazimo se na Kopaoniku, u našim klubskim prostorijama, Hotel Srebrnac.