SKI škola
Ski škola | KOMENTARI (283)


Na Kopaoniku egzistira veliki broj ski učitelja, od onih licenciranih pa sve do priučenih osrednjih skijaša. Zato treba biti vrlo obazriv pri izboru ski instruktora, posebno u slučajevima kada se prvi put oprobavate na snegu. Tada je potreban ski učitelj koji će vas na pravi način uputiti u osnovne stvari, počevši od pravilnog stava, a kasnije nakon određenog vremenskog perioda i do supuštanja niz najstrmije padine. Ne štedite na ski školi jer za jednom pogrešno naučene stvari, trebaće vam puno više vremena da ih izbacite i zamenite pravilnim.

Svi licencirane ski škole na Kopaoniku imaju prednost prolaska tj. ulaska na žičare, tako da nećete čekati redove na istima. 

Podučavanje skijanju na skijalištu, mogu da vrše jedino ski instruktori angažovani od strane ski škola koje imaju zaključene ugovore sa JP "Skijališta Srbije" o obavljanju ove delatnosti.

Svim licima, koja neovlašćeno vrše usluge podučavanja skijanju na skijalištu kojim upravlja JP "Skijališta Srbije", ski karte za vožnju žičarom će biti privremeno ili trajno oduzimane.

Osobe koje koriste usluge obuke skijanju od strane neovlašćenih lica to čine na sopstvenu odgovornost.

Licencirane ski škole za obuku skijanja u ski centaru Kopaonik, koje imaju našu toplu preporuku, su škole Crvena Zvezda, KopSportMM ski Sport i Nix.