Prodaju se dva apartmana u centru Kopaonika u vili Mina i Montana
Nekretnine | KOMENTARI (0)


Telefon: 066/44-33-99
E-mail: -
Površina: Apartman u vili Mina 42m2 | Apartman u vili Montana 31m2
Cena: na upit
 

Apartman u vili "Mina"

Prodaja apartmana na najatraktivnijoj lokaciji na Kopaoniku. Apartman se nalazi u vili Mina, na samoj stazi Karaman Greben. Vila Mina je udaljena bukvalno 5-6 metara od gornjeg ulaza u Grey hotel. Vila Mina je od staze Karaman Greben udaljena nekih 10 metara.

Apartman se nalazi na 4 spratu (zgrada ima lift). Apartman ima 42kvm. Ima odvojenu veliki spavaću sobu sa bračnim ležajem i krevetom na sprat koji je dimenzija i za odrasle osobe. Dnevna soba ima ugaonu garnituru, kuhinja, šank i kupatilo. Vrlo prostran apartman za svoju kvadraturu. Apartman ima svoj ski box, i u suterenu je kotao od parnog grejanja.

 
Pogledajte satelitski snimak i lokaciju

Apartman u vili "Montana" sa parking mestom

Vila Montana se nalazi preko puta Mount-a i preko puta EPS-ove vile. Apartman se nalazi na prvom spratu. Pogled iz apartmana je ka glavnom ulazu u Grand i vidi se staza Krst. Od ulaza u Grand je udaljen 50m.

Apartman ima 31.56kvm. Ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem. Dnevni boravak sa ugaonom koja se razmešta. Kuhinja je kompletno opremljena, sa rernom, velikim frižiderom itd. Smart TV, HiFi uređaj... Grejanje je etažno na struju i podno je. Kotao je bukvalno u zidu u hodniku tako da ne zauzima mesto 

Apartman poseduje dva ormara unutar skijašnice, tako da jedan mogu koristiti vlasnici a ako se izdaje, drugi za goste.

Uz apartman se prodaje i parking mesto koje je uz samu zgradu.

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju