Luksuzni Apartman u Kraljevim Čardacima Spa - Idealna Investicija
Nekretnine | KOMENTARI (0)


Telefon: +381 62 360 010
E-mail: -
Kvadratura: 48m2
Ukupna vrednost investicije: 99.470€
 
Imamo izuzetnu ponudu za vas - prodajemo luksuzan apartman na prelepoj planini Kopaonik, smešten u prestižnom kompleksu Kraljevi Čardaci Spa. Apartman je površine 48 m2 (42 m2 je apartman i 6 m2 je terasa) i nalazi se na prvom spratu. Apartman je “ušuškan” sedmokomornom PVC stolarijom sa srednjim dihtungom i trostrukim staklom, kao i sa podnim grejanjem.

Apartman je potpuno opremljen i spremno čeka svoje nove vlasnike. Savršeno je uređen za komforan boravak čak do 6 osoba, sa prostranom dnevnom sobom opremljenom kaminom i televizorom, udobnom spavaćom sobom, hodnikom i modernim kupatilom. Kuhinja je u potpunosti opremljena. Apartman poseduje prostranu terasu od 10m2. Stanje apartmana je besprekorno, a dodatna ulaganja nisu potrebna.

Lokacija ovog apartmana je nešto posebno. Nalazi se u najnovijoj lameli Kraljevih Čardaka, odmah izmad Maxi-ja i poseduje direktnu toplu vezu sa spa centrom. Spa centar nudi otvorene i zatvorene bazene, mini akvapark, saune, slane sobe i mnoge druge sadržaje koji će upotpuniti vaš boravak na najbolji način. Takođe, teretana, kafić i dečija igraonica su vam na samo nekoliko koraka od apartmana.

Dodatna prednost ove zgrade je prisustvo lifta koji vas brzo vodi do Maxi prodavnice koja se nalazi u Cardacima. Recepcija je dostupna 24 sata dnevno, što vam omogućava bezbrižan boravak i izdavanje apartmana kad god to želite.

Ovo je odlična prilika za investiciju, jer apartman možete izdavati samostalno ili preko hotela, ostvarujući odličan prihod tokom cele godine.

Za sve dodatne informacije ili da rezervišete pregled apartmana, slobodno nas kontaktirajte. Ovaj apartman nudi luksuz, udobnost i odlične prihode - ne propustite ovu priliku!

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju