Rozeta Resort & Residence | Prodaja apartmana u centru Kopaonika
Nekretnine | KOMENTARI (2)


Telefon: +381114124944
E-mail: [email protected]
Portal: rozeta.rs
Kvadratura: od studio do trosobnih apartmana
Cene: na upit

Investirajte pametno i uživajte u bezbrižnom odmoru u novom planinskom centru Kopaonika – Rozeta Resort&Residence. Rozeta će svoja vrata otvoriti 2026. godine sa 342 ekskluzivna kompletno opremljena apartmana i 381 parking mestom, postavljajući nove standarde u skijaškom i planinskom turizmu. Naš koncept spaja udobnost doma sa prednostima vrhunskog hotela. Struktura apartmana je raznolika od garsonjera do trosobnih apartmana, dok 11 apartmana poseduje prostrane terase sa pogledom na planinske vrhove. Svi detalji u kompletno opremljenim apartmanima su brižljivo birani za maksimalan komfor i uživanje onih koji u njima borave. Nudimo nezaboravan doživljaj odmora, sa 1700 m² luksuznog spa centra, zatvorenim bazenima, moderno opremljenom teretanom, tri vrhunska restorana i najzabavnijom igraonicom.

Skijašnica direktno povezana sa ski stazom Sunčana dolina čini svaki trenutak na snegu jedinstvenim.

Vlasnici apartmana imaju mogućnost iznajmljivanja u bilo koje doba godine, sa potpunom podrškom i logistikom koju obezbeđuje naš tim.

Dobro došli u Rozeta Resort & Residence, gde se luksuz stapa sa prirodom.

Ukoliko možete sebe da zamislite u središtu lepote – Rozeta R&R i želite da saznate više detalja o svim benefitima i ponudi, pozovite nas na broj +381114124944, posetite naš sajt rozeta.rs ili naš prodajni centar na adresi Bulevar Mihajla Pupina 115, u Beogradu ili se registrujte [email protected].

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju