Prodaja apartmana: Sunčani Breg Resort
Nekretnine | KOMENTARI (1)


Telefon: 065/4122-822
E-mail: [email protected]
Sajt: www.suncanibreg.co.rs
Cenovnik: na upit
 

LOKALITET

Parcela se nalazi na prosečnoj nadmorskoj visini od 1500 do 1750 metara, na mestu zvanom Rep. Istočna strana parcele locirana je na zapadnom podnožju Pančićevog vrha, a nastavlja se na zapadni deo "Suvog rudišta". Severozapadna strana izdiže se iznad vikend naselja Treska, dok se južnom stranom nalazi u neposrednoj blizini administrativne granice. Veći deo parcele nalazi se u zoni Nacionalnog parka Kopaonik. Lokacija parcele je na donjoj granici snega, na najosunčanijem delu Kopaonika, sa preko 250 sunčanih dana ili oko 900 sati sunca godišnje.

PUTNA INFRASTRUKTURA

Prilaz lokaciji moguć je iz dva pravca - zapadnom stranom, postojećim asfaltnim putem kroz vikend naselje Treska, povezanim sa regionalnim putem Raška-Rudnica-Kopaonik. Sa severoistočne strane moguća je pristupna veza postojećim šumskim putem iz pravca bazne stanice za zimsko održavanje puteva. Projektom generalne regulacije predviđena je izgradnja novog puta na izohipsama 1600-1620mnv do regionalnog puta Raška-Kopaonik. Izgradnjom te deonice stvara se specifična vrsta kružnog puta. Rekonstrukcija ove putne deonice predviđena je u saradnji sa Nacionalnim parkom Kopaonik.

NOVI SKI LIFT U NEPOSREDNOJ BLIZINI

Ski lift koji je bio u upotrebi na stazi "Ledenica" je prošle godine remontovan i kompletno prebačen na potez ka Vikend naselju, sa izlazom 150m iznad izlazne stanice žičare Krst. "Novi" ski lift pod imenom Treska je ucrtan na ski mapu Kopaonika sa oznakom 5 i u funkciji je izvlačenja skijaša.

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju