Ski pass
| KOMENTARI (681)

Ski pass kalkulator
Nakon uvođenja novog sistema pregleda ski karata, fotografija je obavezna za sve vrste ski karti u ski centru Kopaonik ali je fotografisanje od strane ski centra besplatno i vrši se na licu mesta prilikom kupovine ski karte. JP "Skijališta Srbije" vrši prodaju ski karti na zvaničnim prodajnim mestima. Mole svi korisnici skijališta Kopaonik da ski karte kupuju isključivo na navedenim prodajnim mestima kako ne bi došli u situaciju da im preprodate ski karte budu oduzete i samim tim budu uskraćeni za usluge osiguranja.

Tehnička podrška za web shop (od 8.00 do 16.00): +381 60 688 96 26+381 66 8412 008
Telefon za informacije o SKI pass-u: 381 36 5471-203


Cenovnik:


Za decu od jedne do pet godina (pre navršenih šest godina) u ski-centrima se mogu kupiti baby karte koje važe za ski-vrtiće, zelene i pojedine plave staze, po ceni od 0,01 dinar. Sa takvim kartama na raspolaganju su sledeće instalacije i staze: ski-poligoni Dolina sportova i Krst, Sunčana dolina, Malo jezero (i noćna staza), Krst, Karaman greben (i noćna staza), Mašinac, Jaram, gondola Brzeće - Mali karaman (bez korišćenja staza Bela reka 1,2 i 3). 

U odnosu na prethodne ski sezone više ne postoji depo ski karta. Ova karta nije imala definisan početni datum i plaćala se po najskupljem cenovnom periodu. Depo ski pass više nije ni potreban jer kupci sada mogu na lakši i povoljniji način da samostalno promene datum početka važenja ski karte kupljene preko webshopa (za isti cenovni period ili jeftiniji) i to najviše dva puta. Izmena datuma se vrši takođe putem webshopa.

Obzirom da je tokom cele ski sezone, odobren popust u visini od 5% za sve kupovine preko web shopa, JP "Skijališta Srbije" neće organizovati promotivne periode za skijanje na Kopaoniku kao prethodnih godina.
  
 
myphpfiles/skiinfo/prodajna-mesta-test.php 
Napomena: POS je obično prodajno mesto, prodaje sve vrste karata, a može da izradi i kartu kupljenu preko webshopa na osnovu potvrde, ali obično traži novo fotografisanje na licu mesta, za karte koje to zahtevaju.  PUB je pickup box, mašina za samostalno podizanje karata koje su prethodno kupljene na webshopu.

Karte kupljene preko webshop-a mogu se samostalno izraditi na PICKUP BOX uređajima ili na blagajnama ski-centara uz minimalno zadržavanje. Potrebno je da imate vaučer na mobilnom uređaju ili na papiru. Skeniranjem vaučera, karte se izrađuju automatski.

Pickup box uređaji postavljeni su u radnjama Beosporta, a uređaji su dostupni u toku radnog vremena objekata u kojima se nalaze:

  • GTC 19 Avenue, 
  • Vladimira Popovica 38,
  • TC BEO, 
  • TC Ušće i 
  • TC Promenada Novi Sad. 

Od početka skijaške sezone pickup box uređaji nalaziće i na Kopaoniku:

  • Upravna zgrada JP Skijališta, 
  • TSO Raška, 
  • Polazna stanica gondole Brzeće, 
  • Hotel Grand i 
  • Apartmanski kompleks Milmari.

Kada jednom budu imali kartice kod sebe, skijaši dalje preko WTP broja mogu da dopunjavaju karticu željenim ski-pasovima i da idu direktno na staze. Moguće je istovremeno imati više ski-karata za jednu osobu na jednoj kartici, ako im se ne preklapa period važenja.

Nije moguće dopuniti kartice na kojima su ski-karte: sezonska, "10 ili 20 u sezoni" i depo karte iz tekuće sezone, čak i nakon što se iskoriste svi dani.  

Pogledajte statistiku kretanja cena ski pass-a, kao i razne zanimljive statističke podatke:
 

Redovni popusti:

  • 10% za studente vlasnike međunarodne identifikacione kartice (ISIC) i evropske omladinske kartice (EYCA)
  • 5% za vlasnike sezonskih ski pasova iz prethodne sezone prilikom kupovine novog sezonskog ski pasa
  • 10% za organizovane grupe od 20 do 50 članova, za istorodne karte u istom terminu
  • Maksimalno 20% za organizovane grupe od 51 člana i više (od 51 do 100 članova 15% i 101 član i više 20%), za istorodne karte u istom terminu
  • 15% za organizovane grupe na obuci skijanja ili nastavi fizičkog vaspitanja, prema planu i programu institucije koja organizuje obuku, za istorodne karte u istom terminu (grupa treba da ima 20 i više članova).
  • 15% za članove ski klubova i Skijaškog saveza Srbije (grupa treba da ima 5 i više članova), za istorodne karte u istom terminu.
  • 15% u pretprodaji preko veb prodavnice, u trajanju od 15 dana, tokom oktobra ili novembra pred nastupajuću sezonu
  • 10% za vreme trajanja Ekspo zima za fizička i pravna lica
  • 5% za kupovinu preko web shopa tokom cele sezone (isključivo za fizička lica)
  • 50% za poludnevne i dnevne dečije karte povodom obeležavanja World Snow Day
  • 30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja

Korisnici mogu da koriste samo jednu vrstu popusta, popusti po različitim osnovama se ne sabiraju.

Način i prijem reklamacija potrošača:
 
Reklamaciju na pruženu uslugu od strane JP "Skijališta Srbije" možete da izjavite usmenim putem na prodajnom mestu, odnosno licu zaduženom za reklamacije, pisanim ili elektronskim putem, odnosno na trajnom nosaču zapisa, uz obaveznu dostavu ski karte i fiskalnog računa na uvid, kao dokaz o kupovini.
 
Reklamacije je moguće podneti u roku od 30 dana od dana pružanja usluge od strane JP "Skijališta Srbije". Pogledajte obaveštenje o načinu prijema reklamacije >>> 

E-mail:
 [email protected]

Kupovina ski karata za pravna lica:

Za kupovinu ski karte preko računa potrebno je dostaviti zahtev za profakturu sa podacima o vrsti i količini karata koje su predmet kupovine, kao i sa svim podacima o firmi na koju treba da bude predračun. Nakon uplate, karte se mogu podići na prodajnim mestima u ski centru na koji se kupovina odnosi.

Zahtev dostaviti na email [email protected]
 
Kupovina preko administrativne zabrane:
 
Ovim putem, zaposleni u firmi imaju mogućnost da kupe ski karte na rate. Ukoliko se odluče za ski kartu čija je cena do 15 hiljada dinara, taj iznos mogu da plate u tri mesečne rate, dok iznos preko 15 hiljada dinara mogu da plate u 6 mesečnih rata.

E-mail: [email protected]

Dokumenta potrebna za kupovinu ski karti preko administrativne zabrane:

Ostala korisna dokumenta:

Izvor: JP "Skijališta Srbije"