Doživite Grand leto i odmor pun života
15.7.2023. | 00:13 -> 00:19 | PR | KOMENTARI (1)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Osetite okrepljujući efekat Kopaonika kroz vazduh, mirise i ukuse leta

Da priroda i luksuzni ugođaji idu ruku pod ruku i da vam je za potpuni “reset” potrebno samo nekoliko dana, sa prvim sunčanim danima pokazuje nam predivni Kopaonik i njegov hotelski dragulj – Grand Kopaonik. Osetite i vi okrepljujući efekat ove planine kroz vazduh, mirise i ukuse leta i neponovljivu lagodnost „života na vrhu“.

AVANTURE VREDNE PAMĆENJA

Kopaonik je mesto velikih otkrića, hub za istraživanje i avanturu – i pravo mesto da pronađete dodatnu energiju. Upoznajte najveći prirodni greben u ovom delu Evrope, istražite vodopade, šume, rečice, pešačke staze, rezervate prirode, autentična planinska sela, arheološke lokalitete. Poput junaka iz nekog uzbudljivig romana, doživite i vi avanturu na točkovima. Na krilima adrenalina, savladajte sve prepreke do neke od fantastičnih lokacija koje planina krije u svojim nedrima. Izaberite svoje prevozno sredstvo – kvad, električni bicikl, safari vozilo ili se jednostavno oslonite na sopstvene noge – sve ostalo prepustite prirodi i svom iskusnom konsijeržu koji će znati da osmisli idealan plan za vas. Za dodatnu magiju i pretvaranje kopaoničkih izletišta u hedonistička iskustva, Grand Kopaonik, će za vas organizovati piknik u prirodi, jogu, dan pun aktivnosti, obezbediti najbolje vodiče koji znaju svaku tajnu Kopaonika i pobrinuti se da vam je svaki detalj na dohvat ruke. Na spisak svog planinskog letnjeg iskustva, stavićete i foraging – branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, potragu za tartufima i vrganjima, uživaćete u jahanju konja kroz bujne zelene krajolike, u vožnji žičarom i gondolom, zabaviti se na porodičnom turniru u streličarstvu, odvažiti se da isprobate alpinizam, kanjoning ili paraglajding, dok će vaši klinci uživati u odlično koncipiranim dnevnim istraživačkim kampovima u prirodi. 

BEG U SVET ČISTOG ZADOVOLJSTVA

Grand Kopaonik dobro zna kako da zavede i osvoji pažnju svojih gostiju, a potom im razvedri misli i obnovi energiju snagom prirode i luksuznih spa sadržaja. Otvoreni bazeni u okruženju koje miriše na četinare, idealne temperature za izležavanje na planinskom suncu, jedinstveni sadržaji koji donose mir i opuštanje, glavni su činioci za vaš lični raj na planini. Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi pravo bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode – jedinstvene spa rituale i učinkovite aromaterapijske tretmane. Inspirisan prirodom Kopaonika i njegovim bogatim esencijama koje se kriju u raznovrsnom biljnom svetu, ovaj luksuzni spa & 
wellness centar odiše relaksacijom, lepotom, mirom i potpunoj posvećenošću nezi tela i duha. 

Signature spa rituale potpisuju neki od naprestižnijih spa brendova, dok se za autentične luksuzne tretmane koriste lokalne prirodne sirovine i originalni proizvodi iz jedinstvene Aroma Spa laboratorije, po kojoj se Ether Spa & Wellness posebno izdvaja.

Umetnost opuštanja, biti prisutan telom i duhom u trenutku, istinski se prepustiti odmoru je ono o čemu se ovde jedino brine.