U susret sezoni na Kopaoniku
18.6.2014. | 11:15 -> 11:20 | Press | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Koktelom za medije na vrhu hotela 88 Rooms najavljen početak letnje sezone na Kopaoniku. Povodom početka letnje sezone na Kopaoniku, svim ljubiteljima planinskog odmora predstavljena je ponuda tokom letnjih meseci i najavljena promocija aktivnog odmora „Kopaonik Open Summer Tour“ koja će biti održana u periodu od 3. do 6. jula.

Po rečima organizatora, kompanije MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, četvorodnevna promocija aktivnog odmora Kopaonik Open Summer Tour, omogućiće gostima da na samom početku sezone, sami kreiraju svoj aktivan odmor u prirodi, odabirom nekih od brojnih adrenalinskih aktivnosti - paraglajding, rafting na Ibru, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, planinski biciklizam, jahanje konja, pešačke ture kao i sadržaji zabavnog parka - zip line, bob na šinama i tjubing koji su po prvi put u ponudi od prošlog leta na Kopaoniku. 

Paket na bazi tri noćenja u Apartmanima Konaci, u ponudi je već od 39 evra po osobi. Svi zaljubljenici u prirodu i aktivan odmor imaće prilike da uživaju u istom paketu tokom celog leta, po promotivnim cenama.

„U susret novoj letnjoj sezoni, luksuzni Grand Hotel & Spa očekuje goste sa osveženom ponudom tokom letnjih meseci. Promotivni vikend paketi obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – pool party, roštilj na otvorenom, pešačke ture, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Paket od dva noćenja na bazi polupansiona, u ponudi je već od 103 evra po osobi. Za sve one koji više vole slobodu, privatnost i preferiraju smeštaj u apartmanima, u ponudi su paketi sa smeštajem u Apartmanima Konaci, u okviru kojih se u ceni smeštaja dobija gratis paket dodatnih sadržaja -  izbor spa & wellness usluga, roštilj, aktivnosti zabavnog parka, kao i rekreativne aktivnosti u prirodi. Paketi na bazi sedam noćenja sa uključenim dodatnim sadražajima,  u ponudi su već od 115 evra po osobi.

Naša ulaganja su u ovom trenutku maksimalno orjientisana na letnju sezonu na Kopaoniku, u tome vidimo veliki potencijal i nastojaćemo da kroz nekoliko godina razvijemo koncept evropskih planinskih centara koji već uveliko preferiraju letnju ponudu i sadržaje, istakao je  Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta.

“Skijališta Srbije kontinuirano i vrlo intenzivno rade na razvoju planinskih centara u Srbiji, a činjenica da je prošle godine u toku letnje sezone Zlatibor i Kopaonik posetilo tri puta više turista nego prethodnih godina – čak više od 20.000 turista predstavlja rezultat tog rada. To nam je i bio podstrek da proširimo svoje kapacitete i da nastavimo da radimo na razvoju i unapređenju letnje ponude, rekao je Dejan Ljevnaić, direktor preduzeća „Skijališta Srbije“, i dodao je da su u ski centru Kopaonik počele pripremne radnje za izgradnju dve nove šestosedne žičare koje će biti postavljenje na najaktraktivnijim lokacijama, Krčmar i Gvozdac.

MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije potrudili su se da obezbede ponudu za aktivan odmor na planini, uz vrlo pristupačne cene. U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50 odsto u odnosu na zimski period, a koncept odmora prilagođen je svim gostima koji žele da se opuste i uživaju na svežem planinskom suncu, ali ujedno da napune baterije, povrate energiju, udahnu planinsku svežinu i osete dobar adrenalin.