Utisci sa Kopaonika

4.1.2011. | 12:10 | infoKOP sajt | KOMENTARI (46)

Milovan
03.01.2011. u 18:54
      Snega nema dovoljno, radi nekoliko staza sa vestačkim snegom. Staze koje rade dobro su sređne. Najveći problem bio je kupovina ski pass-a.
      Samo na dva mesta se prodavao. Od 5 šaltera radila su samo dva. čekao sam 1h i 20 min. na -10 C. Dovoljno da vam upropasti ceo dan.
moNax
03.01.2011. u 08:22
      Skijao sam 30.12, 1.1 i 2.1. na Kopaoniku. Od žica radile su: Karaman greben, Krst, Duboka 1 i 2, takođe sa Karamana može da se skrene na Duboku. Radi Pančić i Mašinac.
      Topovi konstantno rade i danas tako da bi trebalo da se pusti i Mali karaman.
      Elem, obzirom na situaciju sa snegom koga realno nema, ljudi koji se trude da staze izgledaju ovako kako izgledaju savršeno su uradili i rade više nego dobar posao. Staze su malo tvrđe što je i normalno, ali su ispeglane besprekorno.
      Svi vi koji se razmisljate da krenete na Kopaonik pakujte skije i put pod noge. Šta više od danas pada i sneg.
      Već treću godinu pred put na Kop čitam komentare ovde i svaki put se smorim, međutim kada odem gore situacija je totalno drugačija.
      Sve vise mi se čini da oni koji pljuju Kop nisu ni bili gore. Svi koji odete uživajte!
cvele
03.01.2011. u 09:45
      Evo sam na Kopu trenutno u Exitu, vraćam se večeras za Beograd. Mogu vam reći da su staze ekstra sređene i da je skijanje odlično, danas je počeo sa radom i Mali karaman (testiranje), svaka čast ljudima iz Skijališta za pripremu staza. 
vasa.93
02.01.2011. u 20:09
      Vratio sam se malopre sa Kopa i utisci su veoma pozitivni! Kada sam procitao komentare ovde pomislio sam ko zna kako ce da bude gore, ali sam ipak sledio intstikt i otišao! Kao što sam već rekao, zadovoljan sam!
      Radilo je 5 ili 6 staza! Duboka crvena je bila odlična, ima dovoljno snega! Karaman greben takođe, staza je bila lepo utabana! Pančićev vrh je bio solidan, bilo je dosta leda, ali odlicno za skijanje! Krst takođe solidan, jedina mana je što je staza kratka, a lift spor i onda ispada da se mnog duže voziš liftom nego skijaš, barem se meni tako činilo! Radio je i Mašinac, tamo nisam išao.
      Crna Duboka je u jako lošem stanju, veliki nedostatak snega! U prepodnevnim časovima bilo je toplo, oko -2 u centru, dok je kasnije bilo nesto hladnije. Na vrhu se spustila magla, i poceo je da pada sitan sneg!