Vreli Jägermeister party zagrejao Kopaonik
11.3.2009. | 11:15 | infoKOP sajt | KOMENTARI (1)


      Kopaonik, 6. mart 2009 – U kafiću „Jaram“ na Kopaoniku organizovan je poslednji u nizu za ovu godinu - Jägermeister Party. Za dobro rasploženje u noćnim barovima i kafićima bile su zadužene vesele promoterke, a za veliku dnevnu žurku brzi ritam benda Perpetuum Mobile i vrele igračice, a mnogobrojni gosti i turisti uživali su u prepoznatljivom ukusu ledeno hladnog Jägermeistera. 
      Na ovoj atraktivnoj zimskoj destinaciji sezona ne prestaje, a ponuda postaje sve zanimljivija. Velika žurka Jägermaistera doprinela je da se i najzimogrožljiviji zagreju. Ne samo uz muziku i Jäger, već i uz mnoga druga iznenađenja. Posebno oduševljenje prisutnih izazvao je dolazak Jerneja Privšeka četvrtog u Evropi i devetog u svetu, u kyte surfingu, koji se spektakularno zmajem spustio skijama na stazu. Ljubazne hostese i vatrene igračice  služile su goste ledenim „spiritom” serviranom na – 18 stepeni koji je dodatno zagrejao prisutne na žurci. Srpski St. Moritz opravdava svoje ime organizovanjem ovakvih dešavanja i dokazuje da kombinacija Jägera na snežnom Kopaoniku dovodi atmosferu, ali i raspoloženje, do usijanja.
      Poreklo popularnog Jägera-a  je severna Nemačka, a nastao je još u prošlom veku 1932. godine u okrilju porodice Mast, koja se bavila proizvodnjom alkoholnih pića.  Kombinacijom 56 različitih aromatičnih i plemenitih biljaka proizveden je Jägermeister, najplemenitiji od svih biljnih likera, čija receptura do  danas nije promenjena i čuva se kao tajna. Jäger je nemačka reč koja u prevodu na srpski znači lovac, a maister majstor tako da sam naziv popularnog pića  -  majstor lova, opravdava svoje ime u lovu za dobro raspoloženje, koga je ovog puta bilo na pretek u Jaram klubu.
      Više slika sa Jägermeister Party