Prodaje se apartman u kompeksu Dvori
Nekretnine | KOMENTARI (0)


Telefon: +381603133131
Broj soba: 2
Kvadratura: 48m² | terasa 35m²
Grejanje: etažno
Sprat: SUT / III 

Apartmansko naselje Dvori je kompleks koji postoji od 2018. u Vikend  Naselju .Nalazi se na regionalnom putu Raška - Kopaonik, na nadmorskoj  visini 1300m. Udaljen je 3 km od najbliže ski staze Sunčana Dolina i oko 5km od centra Konaka.

Nalazi se u nivou -3 budući bazen u objektu “B” apart – hotela sa postojećim wellness i spa u postojećem objektu “C1” i u nivou prizemlja budućeg restorana u budućem objektu “B” sa  postojećim caffe lobi barom i recepcijom u postojećem objektu “C1”

Budući vlasnici imaju mogućnost korišćenja svih resursa apart hotela: izdavanje, održavanje, obezbeđenje, doček gostiju, sređivanje apartmana po izlaska gostiju, skijašnicu itd...

Apartmani poseduju terasu sa koje se pruža očaravajući pogled na najviše planinske vrhove Srbije i Crne Gore, Durmitor - Žabljak, Šaru kao i ka Pančićevom vrhu. Okrenut je ka južnoj strani i osunčan su tokom celog dana.

Dodatni opis: Mokri čvor, telefon, klima, jedan ulaz, novogradnja, dvostrano orijentisan, nova fasada, funkcionalan, mermerni ulaz, stambena zgrada. Odmah useljiv, luksuzan i funkcionalan apartman sa odvojenom spavaćom sobom površine 48m² i polu natkrivenom terasom površine oko 35m² sa najlepšim pogledom na Kopaoniku. 

Maksimalno osvetljen i udoban, apartman se nalazi u vikend naselju Dvori. Wellness i spa centar, recepcija sa lobijem, kafe restoran i parking u okviru kompleksa. Apartman je potpuno opremljen – nameštaj je i rađen po meri, indukciona ploča, mašina za sudove, mašina za veš vertikalna, frižider, garderober sa ski boksom, električne roletne sa daljinskom komandom, termostatsko podno grejanje kontrolisano putem interneta, lux keramika velikog formata u kupatilu, panel dodatni švedski radijatori, digitalni alarm, video nadzor, terasa sa ugrađenim kamenim ognjištem, pod od dekinga visoke klase za minus temperature na čeličnoj podkonstrukciji, ograda terase staklo u komadu (glass wall), žardinjera od dekinga sa tujama na terasi, ugaona garnitura sa ležajem i prostorom za odlaganje, anatomski dušek na bračnom krevetu, nameštaj za terasu. Kuhinja komplet opremljena sa svim sitnim aparatima, tanjirima, čašama i luks posuđem. Sve novo, skoro nekorišćeno. LED TV, veliki ekran, brzi internet, Supernova paket TV kanala,  Wi Fi. Sve sluge prijema i čišćenje organizovani su preko hotelske recepcije.

Cena: 100.000€ 

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju