Novine u Čardacima: Panoramska sauna, kupanje pod zvezdama, renovirani restorani i još mnogo toga
28.12.2023. | 21:02 -> 21:16 | PR | KOMENTARI (1)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Hotel Kraljevi Čardaci SPA svečano otvara novu zimsku sezonu sa značajnim transformacijama. Novoizgrađena panoramska sauna nudi relaksaciju sa pogledom na šumu, uz kupanje pod zvezdama koje pruža jedinstven doživljaj. Takođe, obnovljeni su i prošireni Pansionski i A la carte restoran "Čardak" koji obećavaju izuzetne gastronomske avanture. Otkrijte čaroliju "Kraljevih Čardaka", gde se savršeno spajaju opuštanje, prirodni ambijent i kulinarsko majstorstvo.

Opuštanje doseže novu dimenziju ove zimske sezone u našem spa i wellness centru! 

Očaravajući doživljaj čeka vas u našoj  panoramskoj sauni. Zamišljena tako da gostima pruži ne samo toplinu i opuštanje već i pogled koji oduzima dah - sa pogledom na šumu koji se pruža iz saune. Uživajte u tom idiličnom ambijentu dok se relaksirate, uronjeni u prirodu i osećajte svu lepotu zime.

Tik uz Panoramsku saunu, dodali smo novu dimenziju zadovoljstva za naše goste - kupanje pod zvezdama. Doživite magiju gledajući zvezdano nebo dok uživate u toplini vode, stvarajući trenutke koji će postati vaše najdraže uspomene.

Prigrlite zimu i dođite da osetite čaroliju našeg spa i wellness centra. Doživite harmoniju tela i uma dok se uranjate u naše revitalizirajuće ponude, stvarajući trenutke relaksacije koji će vas pratiti dugo nakon što napustite naš prostor.

Dobrodošli u obnovljeni pansionski restoran Kraljevih čardaka - mesto gde se susreću tradicija i savremeni ukusi, stvarajući iskustvo koje će vas inspirisati da se ponovo vratite.

Pansionski restoran u Kraljevim Čardacima doživeo je transformaciju - renoviran i proširen kako bi vam pružio još više uživanja u gastronomiji.

U sada većem i svetlijem prostoru uz svaki zalogaj osetićete raznovrsnost i svežinu svakog sastojka, jer se naša strast prema vrhunskim jelima odražava u svakom tanjiru. Sada, uz proširenje, imamo privilegiju da vam ponudimo još više prostora za vaše uživanje.


Obnovljeni i prošireni svet ukusa u  A la carte "Čardak" restoranu u Kraljevim čardacima!

Osveženje je stiglo u naš restoran, donoseći sa sobom još više iznenađenja i gastronomskih doživljaja. Sa ponosom vam predstavljamo proširenje našeg prostora, što znači više udobnosti i prostora za vas i vaše drage goste.

Raznovrsnost koja očarava

Naš jelovnik je proširen i unapređen, nudeći vam paletu ukusa koja će zadovoljiti sva vaša čula. Od izvanrednih predjela do ukusnih glavnih jela i neodoljivih dezerta, naši kuvari su pažljivo osmislili svaki zalogaj kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno.

Bogatija vinska karta

Pored proširenog prostora  kao i kulinarske ponude, naša vinska karta sada je bogatija nego ranije. Vinska selekcija koja zadovoljava najistančanije ukuse uz pomoć koje ćete pronaći savršen spoj za uživanje uz svaki zalogaj. 

Posebne ponude i događaji

Pored proširenja jelovnika i vinske karte, pripremili smo i niz posebnih ponuda i događaja kako bismo učinili vaše posete još posebnijim. Pratite naše društvene mreže i budite prvi koji će saznati o našim promocijama, tematskim večerima i specijalnim događajima.

Uživajte u očaravajućem ambijentu

Naš prelep ambijent i gostoljubivo osoblje čine vaše iskustvo kod nas nezaboravnim. Bilo da dolazite na romantičnu večeru u dvoje, porodični ručak ili poslovni sastanak, restoran A la carte u Kraljevim čardacima je pravo mesto za uživanje.

Neka vaše sledeće gastronomsko putovanje počne kod nas! Rezervišite svoje mesto već danas i doživite vrhunski doživljaj hrane i pića.

Radujemo se što ćemo vas ugostiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo u Hotelu "Kraljevi Čardaci SPA!