Skijaši koji idu autom na Kopaonik imaju dodatnu bezbrižnost na putu uz Atlas24h
7.2.2024. | 01:57 | PR | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Putovanjem autom na Kopaonik predstavlja posebnu avantaru za sebe. Da li dolaze preko oštrih krivina iz pravca Brzeća ili živopisnim krajolikom od Jošaničke Banje posetioci imaju priliku da uživaju u čarima „srebrne planine“. Međutim taj put može biti ispunjen i neočekivanim izazovima. Mehanički kvarovi na autu, rupe na putevima, veliki temperaturni minusi, nemogućnost da se startuje auto po hladnoći mogu vaš odmor pretvoriti u nepotreban stres. Upravo je zato bitno imati podršku i pomoć na putu, koja će biti tu kada vam najviše treba.

Atlas24h pomoć na putu je saveznik svih skijaša i turista koji posećuju Kopaonik ove zime

Od 2008-e godine Atlas24h pomoć na putu (https://atlas-servis.com/) je saveznik vozača u Srbiji. Na ovogodišnjem sajmu automobila u Beogradu Atlas24h je dobio Zlatnu Plaketu kao najbolja asistentska kuća godine. Atlasova usluga pomoći na putu spaja avanturu putovanja i bezbrižnost tokom vožnje. 

Jako je bitno naglasiti da usluga funkcioniše po principu godišnje članarine. Paket je neophodno uzeti pre putovanja tj. unapred kako bi bili bezbrižni u autu tokom cele godine. Ako vam se desi kvar ili problem na putu a nemate već aktivan paket cene šlepovanja su izuzetno skupe i nepredvidive jer tržište još uvek nije standardizovano te svaki šlepadžija može odokativno da vam da cenu u zavisnosti od toga u kolikoj ste nevolji. 

Kako se to vama ne bi desilo posetite sajt Atlasa i odaberite jedan od godišnjih paketa pomoći na putu (https://atlas-servis.com/pomoc-na-putu/) Za put na Kopaonik preporučujemo Nacionalni paket (https://atlas-servis.com/pomoc-na-putu/nacionalni-paket/)

Paket sadrži 2 asistencije u toku godinu dana. Prva velika asistencija sadrži neograničenu km šlepovanja do prijavljene adrese ili popravku vozila do 100 evra u obližnjem Bosch Car servisu ukoliko se vozilo nalazi više od 100km od adrese. Ova asistencija je najviše od pomoći u slučaju da vam se zadesi veći kvar na putu. Dok u slučajeg manjeg kvara možete iskoristiti drugu asistenciju koja podrazmeva popravku na licu mesta poput zamene gume, dopune goriva ili akumulatora. Dopuna akumulatora jedna je od usluga koja se češće koristi u zimskom periodu.

Najbitnija stvar je bezbrižnost koju nudi paket jer ste sigurni da nećete čekati satima po hladnoći pored puta za pomoć. SOS centar Atlasa je dostupan tokom cele godine 00-24 i samo jedan poziv deli članove Atlasa do rešenja potencijalnih problema na putu.

Popust na pakete u okviru partnerstva InfoKOP-a i Atlasa!

Ove zimske sezone kao znak podrške vozačima i skijašima da budu bezbrižniji na putu do svoje omiljene zimske destinacije Atlas24h i InfoKop su obezbedili 10% popusta na pakete pomoći na putu. Neophodno je da na sajtu Atlasa prilikom naručivanja paketa u poslednjem koraku ukucate kod "InfoKop" i popust će se obračunati na konačnu cenu. Popust važi za sve pakete koji nisu već na popustu u okviru ostalih akcija.