Zimska sezona koja se ne propušta u hotelu Viceroy Kopaonik
7.12.2023. | 01:00 -> 01:05 | PR | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Tradicionalno otvaranje zimske sezone na Kopaoniku održava se od 7. do 10. decembra, a svi ljubitelji snega i skijanja imaće priliku da provedu Ski Opening uz bogat sadržaj u hotelu Viceroy Kopaonik.

Za sve posetioce hotela koji žele da uživaju u pravoj zimskoj čaroliji, skijanju i praznicima, na raspolaganju su različite ponude, zbog kojih će svako poželeti da u narednim mesecima planira odmor baš u jedinom „ski-in, ski-out“ rizortu sa pet zvezdica na Srebrnoj planini.

POČETAK ZIMSKE SEZONE KAO UVERTIRA

Kako bi zimska sezona počela kako dolikuje, Viceroy Kopaonik pripremio je posebno kreiran paket pogodnosti tokom Ski Opening-a. Mnogi gosti koji su se uželeli pravog planinskog reseta, pored skijanja, moći će da se prepuste opuštanju nakon uzbudljivog dana na stazama. Uz welness tretmane u sveobuhvatnom SPA centru hotela, plivanje u otvorenom bazenu na idealnoj temperaturi sa pogledom na snežne predele ili hidromasažnom bazenu, relaksacija je zagarantovana.

BEGOM IZ GRADA DO ZIMSKE ČAROLIJE

Nakon otvaranja zimske sezone, novogodišnji i godišnji praznici su tik iza ugla. Za sve one koji žele da osete čari zime sa pet zvezdica van grada, u pravoj snežnoj idili ali i da se istovremeno osećaju kod kuće, Viceroy Kopaonik je savršen izbor. U toplini prostranih soba i apartmana ili gastronomskim užicima u dva hotelska restorana, uz najdraže osobe, trenuci za pamćenje tek kreću. Roditelji i njihovi mališani mogu da se oprobaju u kreativnoj radionici pravljenja ukrasa ili napišu pismo Deda Mrazu, za koje će se Viceroy vilenjaci postarati da brzo stigne na Severni pol. A da bi praznični duh bio kompletan, biće organizovano Viceroy božićno filmsko veče puno omiljenih ostvarenja koja asociraju na ovaj period godine.

PRAZNIČNA GOZBA NA SVAKOM KORAKU

U restoranu koji predstavlja srce hotela, Mountain Kitchen, goste očekuje raskošna novogodišnja trpeza puna raznovrsnih specijaliteta, uz bogatu selekciju domaćih i internacionalnih vina za zdravicu novoj godini. Oni koji žele da nauče neke nove veštine, dok degustiraju barrel aged koktele sa rakijom ili neke od signature koktela Pique Ski Bara, imaće mogućnost da ih naprave sami na času miksologije. Iskusni barmeni će biti tu da podele male tajne svoje magije i pripreme autentičnih zimskih koktela. 

10, 9, 8, 7…

Kako je ceo decembar u znaku odbrojavanja do Nove godine, Viceroy Kopaonik pruža i nezaboravnu zabavu tokom celog meseca. Svaki četvrtak, petak i subota rezervisani su za zimski štimung u Pique Ski Baru uz nezaobilazne koktele, DJ-a i živu muziku koja će vas razmrdati sa stilom.

A onda kreće i čuveno odbrojavanje - 3, 2, 1…0! Srećna Nova godina! Prisetite se dragocenih trenutaka iz protekle godine, pripremite se za nove u 2024. godini a prepoznatljivi Viceroy vibe će svaki vaš zajednički trenutak učiniti magičnim!

Zato neka vaš izbor ove zime bude iskustvo sa pet zvezdica na svakom koraku, kome ćete se prepustiti zajedno sa najmilijima, a sve ostalo možete poveriti onima koji su najpre i uvek domaćini – Viceroy timu.  Vaša prva (pred)novogodišnja odluka je na samo klik od realizacije. Posetite viceroyhotelsandresorts.com.

Viceroy Kopaonik Ski Opening paket uključuje: