Apartman "Župa 109 - 2 spavaće sobe"
SMEŠTAJ / Centar / Apartmani

Apartman (kategorizacija 4 zvezdice) se nalazi u okviru apartmanskog objekta „Župa“ koji je napravljen na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa. Nov lux objekat je počeo sa radom 2017. godine. 

Lociran je svega 4 min od staza, 10ak minuta od centra (peške) – videti na mapi.

Inače iz Župe se ide na skijnje po principu „ski out“ tj pravo na stazu i ski lift Malo jezero, kao i povratak na skijama (ski in) je kroz ski stazu kroz šumu po već znanoj utabanoj stazi.

Sem udobnog apartmana, gostima se nudi, u okviru objekta, mogućnost korisćenja Wellness i Spa centra i bazena (veličine 9 x 4,5 m) sa svim pratećim uslugama (masaža itd..), koji se rezervišu i plaćaju prema važećoj tarifi.

Župa poseduje u okviru objekta lobi bar kao i restoran gde prema želji možete koristiti usluge po principu polupansiona ili „a la card“. Uplata polupansiona i hrane nije obavezna!

Apartman je za max 7 osoba.

Apartman ima svoje prostrano parking mesto u garaži objekta koje se plaća posebno u iznosu od 1.200 RSD dnevno.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Župa 109 - 2 spavaće sobe
    NA UPIT
Prijava: 02.05.2024.
Odjava: 03.05.2024.
0.31 km od žičare
Broj osoba: 7
Ažurirano pre 7 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/19
Apartman (kategorizacija 4 zvezdice) se nalazi u okviru apartmanskog objekta „Župa“ koji je napravljen na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa. Nov lux objekat je počeo sa radom 2017. godine.  Lociran je svega 4 min od staza, 10ak minuta od…
DOLAZAK:
ODLAZAK: