Apartman "Tontić Lux" Milmari Resort
SMEŠTAJ / Vikend naselje / Apartmani

Apartman Tontić Lux je  kategorisan 4 zvezdice na prvom spratu, površine 35m2 u najnovijem objektu N lux u sastavu Milmari Resorta na Kopaoniku, koji se nalazi u Vikend naselju.

Apartman je za 4 osobe, sa podnim grejanjem, luksuzno  opremljenom : kuhinjom (posuđe, ravna ploča, rerna i mašina za posuđa), trpezarijom ,dnevni boravak je sa smart TV, besplatnom kablovskom i WIFI konekcijom, a poseduje ležaj na razvlačenje (160x200) za dve osobe. Spavaća soba je sa francuskim ležajem (160×200), smart TV, kablovskom i Wi-Fi. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom ( fenom ) . Posteljina i peškiri su obezbeđeni, a možete uživati na francuskom balkonu.Apartman poseduje sef.

Gosti imaju besplatan parking u garaži.

Apartman ima toplu vezu sa dva SPA centra, a gosti našeg apartmana imaju popust pre podne 60% , popodne 45% .

Takođe, gosti ski opremu mogu ostaviti na čuvanje u skijašnicama Zjaj u Konacima ,za 4 osobe bez nadoknade, a na iznajmljenu opremu imaju 20% popusta

Od Milimari Resorta svakodnevna saobraća ski bus u više termina, a polazi iz hotelskog kompleksa uz nadoknadu.

Kompleks sadrži recepciju, dva restorana jedan sa igraonicom, bar, dva SPA centra  , zatvoreni i  otvoreni bazeni. U blizini samousluga.

Milimari Resort je udaljen 3km od staze Sunčana dolina i 5km od centra skijališta.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Tontić Lux
    NA UPIT
Prijava: 25.04.2024.
Odjava: 26.04.2024.
2.99 km od žičare
Broj osoba: 4
Kvadratura: 35 m²
Ažurirano pre 365 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/15
Apartman Tontić Lux je luksuzno opremljen, kategorisan 4 zvezdice na prvom spratu, površine 35m2 u najnovijem objektu N lux u sastavu Milmari Resorta na Kopaoniku, koji se nalazi u Vikend naselju. Apartman je za 4 osobe.Podno grejanje, kompletno…
DOLAZAK:
ODLAZAK: