Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda u Grandu
12.12.2022. | 12:24 -> 12:51 | PR | KOMENTARI (6)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Zimska sezona na najpopularnijoj domaćoj planini otvorena je proteklog vikenda, a obeležena luksuznim doživljajima i spektakularnim nastupima poznatih muzičara u hotelu Grand Kopaonik, prepoznatljivom simbolu ove planine. Tradicionalno, već više od četiri decenije, hotel Grand turizam podiže na najviši nivo, priređujući vrhunsku uslugu i nezaboravnu zabavu svojim gostima. I ove godine, u saradnji sa produkcijskom kućom Sky Music, vikend otvaranja ski sezone obeležen je fenomenalnim programom i produkcijom, uz koncerte za koje se tražila karta više. U petak, 9. decembra, pred publikom je nastupio Aco Pejović, dok je fantastičnu atmosferu u subotu 10. decembra, nastavila Aleksandra Prijović. Više od hiljadu gostiju, kako domaćih tako i onih koji su se iz susedne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hrvatske uputili ovog vikenda na Kopaonik, uživalo je u dobro poznatim hitovima, ali i luksuznim sadržajima i ponudi koja je tek je uvertira za ono što sledi u nastavku, po svemu sudeći, još jedne sjajne sezone. 

Zimska sezona je otvorena sa punim smeštajnim kapacitetima, a veliko interesovanje za sve termine do kraja marta govori u prilog omiljenom konceptu luksuznog zimskog odmora u regionu. Na pragu novogodišnjih praznika uveliko se priprema i najglamurozniji doček uz dva koncerta – Dragane Mirković i Nataše Bekvalac, i uz orkestar Aleksandra Sofronijevića i vrhunsku produkciju Sky Music-a.  

Izvor: Arhiva Granda
Ekskluzivni ambijent hotela, koji je krajem prošle godine dobio kompletno novi izgled i unapređene sadržaje, personalizovana ponuda i udobnost uz vrhunsku uslugu, prati gastronomski doživljaj koji na jednom mestu nudi sve - od najboljih lokalnih ukusa i moderne kuhinje, dinamične atmosfere planinskog restorana Garden koji je svoje mesto zaslužio u jednom od najprestižnijih gastro vodiča u svetu, do jedinstvenog fine dining iskustva i uživanja u elegantnoj i intimnoj atsmosferi. Okruženi ski stazama i prelepom prirodom koja krasi Kopaonik, gosti mogu da uživaju u ekskluzivnim spa sadržajima kao nezaobilaznim delom vrhunskog zimskog odmora. Otvoreni i zatvoreni bazen sa pogledom na ski staze, svet sauna i luksuznih tretmana nastalih u saradnji sa prestižnim švajcarskim brendom, donose vrhunski spa ugođaj.

Izvor: Sky Music
Kontinuirano negujući tradiciju izuzetnog hotelijera, Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i vrhunski kvalitet. Prošlogodišnji dobitnik priznanja za najbolji srpski hotelski brend, posvećen je stalnom unapređenju u domenu luksuzne hotelske usluge, nastavljajući da pomera granice domaćeg, ali i regionalnog planinskog turizma, donoseći duh evropskih mondenskih skijališta na Kopaonik.

Fotografije: SkyMusic, arhiva hotela Grand