Kombi prevoz do Kopaonika - AXIOS Travel & Logistics
Prevoz | KOMENTARI (0)


Telefon: 011/7555-675, 011/7555-685, 065/33-22-561, 065/24-73-590
E-mail: [email protected]
Sajt: https://axioslogistics.rs/kombi-prevoz-kopaonik/
Cenovnik: Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd - Kopaonik je 3.500 RSD, a cena po osobi za vožnju u oba smera je 6.000 RSD
Instagram: @axiosbeograd Facebook: @axiostl

Svakodnevni kombi prevoz do Kopaonika

Mi smo turistička agencija AXIOS Logistics  koja u okviru vanlinijskog prevoza i limo servisa ima organizovani svakodnevni kombi prevoz do Kopaonika u periodu trajanja ski sezone 2023/2024.

Isti se obavlja po principu „od vrata do vrata“, što podrazumeva preuzimanje putnika sa njihovih kućnih adresa u Beogradu i vožnju do samog smeštaja na Kopaoniku.

Najčešće se putnici odlučuju za jutarnji polazak ka Kopaoniku, dok se za povratak uglavnom svi opredeljuju za popodnevne sate.

Prevoz putnika na relaciji Beograd- Kopaonik-Beograd obavljamo kombi vozilima novije generacije sa prostranim i ugodnim enterijerom, marke Mercedes Benz, Renault Trafic i Opel Vivaro.

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd - Kopaonik je 3.500 RSD a cena po osobi za vožnju u oba smera je 6.000 RSD.

Za više informacija o prevozu pogledajte naš sajt: https://axioslogistics.rs/kombi-prevoz-kopaonik/
 
Ukoliko imate goste iz inostranstva koji sleću na beogradski aerodrom, možete im ponuditi najam vozila sa vozačem. Mi ćemo ih od aerodroma dovesti direktno do smeštaja.
 
Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.
 
Za više informacija možete nas kontaktirati telefonom ili mailom.