Apartman "Župa 508"
SMEŠTAJ / Centar / Apartmani

ŽUPA 508 nalazi se na petom spratu objekta Župa Wellness & Spa. Opremljen je luksuzno i sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja. Orijentisan je prema jugu, tako da se iz apartmana pruža pogled ka vrhu Kopaonika. Kategorisan je sa 4 zvezdice.

Za smeštaj stvari namenjena su 2 velika garderobna plakara. Kuhinja je potpuno opremljena aparatima i posuđem. U spavaćoj sobi nalazi se veliki bračni krevet, a u dnevnom boravku trosed koji se rasklapa, tako da se u apartman mogu smestiti 4 osobe. U dnevnom boravku je TV sa velikim izborom kablovskih kanala i brzi WI FI dostupan u celom objektu.

Postoji mogućnost parkiranja vozila u podzemnoj garaži.

Pored udobnog smeštaja, apartman gostima nudi lepo dizajniran prostor recepcije, kao i lobi bar, pansionski i A''la carte restoran, unutrašnji bazen. 

Wellness & Spa u svojoj ponudi ima:

  • 3 sobe za masažu - dve su spojene sa pokretnim vratima i time je omogućena masaža za parove
  • unutrašnji bazen 9 x 4,5 m
  • jakuzzi 

Ulazak u apartman je od 14 sati, a isti se napušta do 10 sati.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Župa 508
    NA UPIT
Prijava: 02.05.2024.
Odjava: 03.05.2024.
0.33 km od žičare
Broj osoba: 4
Ažurirano pre 13 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/10
ŽUPA 508 nalazi se na petom spratu objekta Župa Wellness & Spa. Opremljen je luksuzno i sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja. Orijentisan je prema jugu, tako da se iz apartmana…
DOLAZAK:
ODLAZAK: