Prodaja apartmana u apartmanskom kompleksu Dvori
Nekretnine | KOMENTARI (0)


Telefon: 066/9166266
E-mail: [email protected]
Cenovnik: D3: 125.000€, D5: 130.000€
 
 
Apartmansko naselje Dvori nalazi se u nacionalnom parku Kopaonik, 5,5km od ski centra u Vikend naselju, na nadmorskoj visini od 1200m.

Apartmani su locirani na južnoj strani planine,tako da su osunčani tokom celog dana sa pogledom na najviše vrhove Srbije i Crne Gore, Durmitor, Šaru i Žabljak.

Apartmansko naselje se nalazi uz sam glavni put Rudnica - Kopaonik.

Na prodaju su dva apartmana, podeljena prema nazivima D3 i D5. Svaki apartman ima zaseban ulaz u svoju stambenu jedinicu.

APARTMAN D3 - LJUBIČASTI je na tri nivoa, ukupne površine 67m2. Na prvom nivou nalazi se samo predsoblje, na drugom nivou nalazi se kupatilo i dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, na poslednjem nivou nalaze se dve sobe, jedna sa francuskim krevetom, a druga sa jednim single krevetom I dva single na sprat.

 



APARTMAN D5 - PLAVI je na dva nivoa, ukupne površine 63m2. Na prvom nivou nalazi se dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, na drugom nivou nalaze se dve sobe, jedna sa francuskim krevetom, a druga sa dva odvojena single kreveta i kupatilom.




Apartmani imaju prostrane prostorije, dnevni boravak je sa ugaonom garniturom koja je na rasklapanje za dve osobe sa prelepim pogledom i terasom.

Apartmani D3 i D5 opremljeni su veoma moderno i kvalitetno. Pri  izradi je korišćena italijansa keramika prve klase, hrastov parket i hrastova gazišta na stepeništu. Poseduju centralno grejanje sa kotlom na struju. Nameštaj je ručne izrade od hrastovog drveta i medijapana. Dušeci su visoke udobnosti, a posteljina od damasta.

Apartmani se prodaju potpuno opremljeni posteljinom, uređajima i posudjem.

Svaka soba poseduje sopstevenu terasu.

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju