Gorski Hotel & Spa: Otvaranje ski sezone na Kopaoniku uz ekskluzivne nastupe poznatih muzičara
10.12.2021. | 23:14 -> 23:28 | PR | KOMENTARI (2)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Ski sezona 2021/2022. u hotelu Gorski Hotel & Spa**** na Kopaoniku zvanično je počela otvaranjem staza i puštanjem u rad žičara. Hotel Gorski Hotel & Spa**** je pripremio iznenađenja za sve svoje goste, koja će prijati ljubiteljima zimskih sportova, ali i istančanim muzičkim sladokuscima, jer su u periodu od 8. do 17. decembra zakazani nastupi mnogih muzičkih zvezda.

Ova zimska sezona počinje mnogim žurkama i novim jedinstvenim ukusima u restoranu La Pista i Lobbi baru  hotela Gorski Hotel & Spa**** , sa  Winter festom koji obuhvata muzičke nastupe mnogih poznatih izvođača.

Domaćini hotela Gorski Hotel & Spa**** su organizovali nastupe bendova St. Louis Bend i Gramofondžije (Gramophonedzie #3 Live), ali i drugih izvođača, kao što su: DJ Daniel Cehranov, DJ Zarez, Dj Sparow Vrabac, Sax & Groove, grupa Euterpa, Momir i Lana, Victoria Baronova, James Brown, te bend Bajka za devojčice, koji će sve do Nove godine biti muzička podrška u hotelu Gorski Hotel & Spa****.

Prema rečima Milorada Jankovića, generalnog direktora Gorski Hotel & Spa**** na Kopaoniku, osim Gorski Winter fest-a, koji je osmišljen za goste hotela, spremna su i gastronomska iznenađenja na kojima bi mogli da nam pozavide mnogi evropski zimski centri. Reč je o meniju koji nudi hotelski restoran La Pista, sastavljen od deset ili od šest jela, a koji je svojevrsno putovanje kroz Italiju sa daškom Srbije. Za najmlađe je organizovana zimska škola kuvanja, tokom koje će  poslastičari i kuvari držati “Master class” prilagođen mališanima. Spa zona će svojom ponudom širokog spektra masaža i drugih tretmana lica i tela dodatno razmaziti goste hotela.

Osim što je skijaški centar, naša najveća planina postaće i veliki plesni podijum. Uz podršku muzičke produkcijske kuće Skymusic domaćini su povodom početka predstojeće sezone priredili nastupe poznatih muzičara za posetioce iz celog regiona. Ski Opening na Kopaoniku, ove godine slavi svoj deseti rođendan i sinonim je za dobar provod i odličnu svirku. Zvanična ski sezona biće otvorena 10. decembra uz nastup Edite, dok je 11. decembar rezervisan za koncert Ace Lukasa. Kao predgrupa na oba koncerta nastupaće Megabend.
 
U želji da budu dobri domaćini, za sve goste hotela su obezbedili besplatne ulaznice za oba dana muzičkog festivala, odnosno za koncerte Edite i Ace Lukasa, ali i ski-paseve i atraktivne popuste za dodatna noćenja. Takođe, naglašava da će najbolji provod i ove zime biti na Kopaoniku, i to uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, dodao je Janković.

U hotelu se poštuju sve mere i preporuke kriznog štaba i Vlade Republike Srbije. Uvedene su i nove procedure koje obezbeđuju najviši stepen zaštite za goste i zaposlene, kao što su redari koji proveravaju kovid sertifikate ili potvrde izdate od strane zvanične državne laboratorije, validnost PCR ili antigenskog testa ili  potvrdu o  preležanom virusu COVID-19 u poslednjih sedam meseci.