V - Fest By Viceroy debituje ovog leta sa poznatim muzičkim zvezdama
26.7.2021. | 15:08 -> 15:21 | PR | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


V fest by Viceroy - festival koji predstavlja jedinstveni spoj muzike i luksuza, biće organizovan od 29. jula do 1. avgusta u novootvorenom hotelu Viceroy Kopaonik Srbija. U Pique Ski Baru prvog „ski in, ski out“ rizorta sa 5 zvezdica u našoj zemlji, održaće se trodnevna manifestacija sa neverovatnim pogledom na Pančićev vrh. Za muzički program po najvišim standardima zaduženi su neki od najboljih vokala u Srbiji i regionu, zahvaljujući kojem će Kopaonik postati centar noćnog provoda u periodu trajanja festivala. Pobednica Evrovizije, muzička zvezda neverovatnog glasa, Marija Šerifović i pobednici najpopularnijih muzičkih takmičenja na Balkanu, talentovani umetnici Džejla Ramović i Aleksa Perović pobrinuće se za odličnu atmosferu, a za moderan i urban prizvuk biće zaduženi Sax''n''Groove i DJ Sonja Pavlica.

Beg sa vrelog asfalta i prepuštanje letnjim ritmovima i prijatnom večernjem povetarcu upotpuniće  lagani zalogaji kao i autentični kokteli profesionalnih barmena u Pique ski baru. Odabirom iskustva sa 5 zvezdica, gosti će imati priliku da dožive novu dimenziju luksuznog smeštaja u prostranim sobama, od kojih su neke najveće po kvadraturi na Kopaniku, i degustiraju gurmansku ponudu koja budi sva čula. 

Uživanje u kvalitetnim zabavnim sadržajima iziskuje dosta energije, zato je veoma važno napuniti baterije i započeti dan na pravi način, uz međunarodne i domaće specijalitete u restoranu Mountain Kitchen. Ovo mesto predstavlja srce hotela Viceroy Kopaonik Srbija, a njegova bogata ponuda obuhvata i različite vrste najsofisticiranijih internacionalnih i vina iz regiona, namenjenim svim ljubiteljima ovog napitka koji savršeno upotpunjuje svaki ručak i večeru.

Tokom dana i pre početka festivalskog programa, posetioci mogu da se prepuste intimnoj atmosferi biblioteke u foajeu, uz „artisan“ kafu ili biljne čajeve, i prelistaju neke od brojnih domaćih i svetskih bestselera. „The Spa by Viceroy“ je još jedno mesto za potpuno opuštanje tela i uma nakon uzbudljivog provoda jer nudi jedinstveno wellness iskustvo, 6 soba za različite tretmane, zatvoreni revitalizirajući bazen, hidro-masažne kade i hamam. Planinske avanture mogu da se nastave kroz različite aktivnosti, kao što su pešačke ture ili vožnja kvadova kroz prelepe planinske predele Kopaonika.

Svi gosti hotela Viceroy Kopaonik Srbija uživaće u ekskluzivnim nastupima poznatih pevača i DJ-eva uživo, rezervisanjem jednog od V fest by Viceroy paketa ili samo kupovinom karata za nastupe po izboru. 

Više je nego dovoljno razloga da rezervišete vaše mesto na vreme i budete deo neponovljivog muzičkog programa, dok stvarate uspomene koje ćete zauvek pamtiti. Započnite vaše letnje avanture na pravom mestu, u hotelu Viceroy Kopaonik Srbija!
 

Pročitajte još: