Otvaranje hotela Viceroy Kopaonik Srbija najavljeno za 15. jun 2021. godine
25.5.2021. | 13:24 -> 13:32 | PR | KOMENTARI (4)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Otkrivamo vam ekskluzivne delove rizorta koji ovog leta na "planinu sunca" donosi jedinstveno iskustvo od 5 zvezdica.

Poznati svetski ugostiteljski brend Viceroy Hotels & Resorts najavio je otvaranje svog prvog hotela na evropskom kontinentu Viceroy Kopaonik Srbija za 15. jun 2021. godine. U cilju predstavljanja prvog hotela sa 5 zvezdica na „Planini Sunca”, organizovana je virtuelna tura za medije, zahvaljujući kojoj su svi prisutni imali priliku da, pre zvaničnog otvaranja, zavire u delove hotela koji do sada nisu prikazani, i upoznaju se sa ponudom koja očekuje buduće goste, ali i da virtuelnim putem posete nekoliko najpoznatijih hotela iz bogatog portfolija ovog globalno priznatog brenda.

"Nakon izazovne godine koja je iza nas, ponosni smo što imamo priliku da poželimo dobrodošlicu našim prvim posetiocima i pokažemo da smo pre svega i uvek, domaćini. Otvaranje Viceroy Kopaonik Srbija hotela donosi potpuno novo iskustvo na domaćoj turističkoj sceni, obogaćeno novim životnim avanturama, lokalnim kulturnim identitetom, uz isticanje istinske lepote našeg nacionalnog parka. Želimo da dočekamo goste u sigurnom i autentičnom okruženju, i pružimo im priliku da uživaju u jedinstvenom Viceroy doživljaju i stvaranju dragocenih uspomena koje će ih inspirisati da se vraćaju na Kopaonik tokom cele godine“, rekao je Goran Kovačević, generalni direktor Viceroy Kopaonik Srbija hotela.

Rezervacije su dostupne za putnike širom sveta, uz dodatne specijalne ponude prilagođene letnjoj sezoni kao što su gratis sedma noć za bukiranih šest, ili 100 evra rizort kredita za svaki boravak od minimum četiri noćenja koje svaki gost po želji može iskoristiti za neki od dodatnih hotelskih sadržaja poput restorana ili usluga u spa centru. Takođe, sve goste hotela očekuju nedeljne porodične energične avanture na otvorenom koje dodatno upotpunjuje relaksirajuća spa ponuda, boravak u „Generation V“ dečjem klubu za najmlađe, kao i romantični letnji odmori i uzbudljivi vikendi. Zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, svi gosti će imati priliku da uživaju u jedinstvenim specijalitetima tokom jutra ili u večernjim satima na terasi ili svom privatnom balkonu, dok će svi ljubitelji adrenalina nakon paraglajdinga ili vožnji žičarom, uživati u umirujućem pogledu na neukroćene šume i netaknute predele Kopaonika koji se prostiru iz soba.

Kada su u pitanju trenutne mere usled COVID pandemije, gosti se mogu osećati sigurno, budući da Viceroy primenjuje najviše međunarodne zdravstvene i sigurnosne standarde kroz ustaljenu Viceroy garanciju higijene, i pruža mogućnost fleksibilnog otkazivanja.

Prvi luksuzni rizort sa 5* na najpoznatijoj srpskoj planini nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pružajući svim posetiocima priliku da otkriju neograničene mogućnosti i beskrajna zadovoljstva.