Otkazan Evropa kup i sve trke do kraja sezone, stroža kontrola epidemioloških mera na skijalištu
20.2.2021. | 16:03 | Press | KOMENTARI (37)


JP "Skijališta Srbije" obaveštavaju korisnike da se otkazuju sve trke do kraja sezone u sva tri ski centra. Obzirom da su trke Evropa, kako kod nas tako i u ostalim zemljama otkazane zbog Covid-a, sve ostale planirane trke u Srbiji će takodje biti otkazane. 

Obaveštavaju i svi skijaši i borderi da će se od danas strogo primenjivati propisane epidemiološke mere, a sve u cilju sprečavanja širenja zaraze virusom korona. Svako ko se ne bude nosio masku u redu i ne bude držao distancu biće udaljen iz reda, a ski karta će mu biti isključena.

Takođe, nastavlja se kontrolisanje poštovanja propisanog broja ljudi u zatvorenom prostoru u ugostiteljskim objektima, da li se nose zaštitne maske, ali i koliko se poštuje propisano radno vreme ugostiteljskih objekata. Tokom prethodnog vikenda izvršeno je 14 nadzora restorana i kafića, a izrečena su i tri prekršajna naloga. 

Obzirom da u celoj Srbiji raste broj zaraženih, mole se svi turistički subjekti i turisti na Kopaoniku da se ponašaju odgovorno i solidarno i da poštuju propisane mere u cilju sprečavanja širenja zaraze virusom korona.