Viceroy FOTO konkurs
25.1.2021. | 18:56 -> 19:01 | PR | KOMENTARI (3)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Još malo vremena je ostalo da podelite svoje stare fotografije i doživite iskustvo od 5* u hotelu Viceroy Kopaonik Srbija. Poziv za sve ljubitelje Kopaonika - prijavite se na foto konkurs do 31. januara, i dobićete priliku da odsednete u novom Viceroy hotelu ili uživate u kulinarskim specijalitetima i luksuznim spa paketima iz Viceroy ponude.

Beograd, XX januara 2021 - Čuveni svetski ugostiteljski brend Viceroy Hotels & Resorts, u čast predstojećeg otvaranja hotela Viceroy Kopaonik Srbija, i prestižnog „Mountain Kitchen“ restorana, nedavno je pokrenuo konkurs za najzanimljivije fotografije sa Kopaonika. Svi koji su proteklih decenija zabeležili nezaboravne uspomene sa najpoznatije srpske planine, pozvani da ih podele do 31. januara jer tri najbolje očekuju vredne nagrade. Osim glavnih nagrada, čak 50 najboljih fotografija biće deo izložbene galerije restorana koja će doprineti autentičnosti „Mountain Kitchen“ enterijera.

Pravila učešća:

  1. Pošaljite skeniranu kopiju vaše omiljene fotografije sa Kopaonika na mejl [email protected]
  2. Priložite pisanu saglasnost za korišćenje Vaše fotografije od strane Viceroy Kopaonika
  3. Navedite svoje kontakt podatke, okvirni datum kad je fotografija napravljena, imena ljudi na slici ili naslov koji opisuje zabeleženu situaciju
  4. Pratite Viceroy Kopaonik Facebook (@viceroykopaonikserbia) i  Instagram (@viceroykopaonik) stranice kako biste saznali da li se nalazite među dobitnicima
Inspirisan provokativnim dizajnom i autentičnim iskustvom, Viceroy želi da istakne bogatu istoriju veličanstvene planine Kopaonik tokom decenija, pozivajući njegove ljubitelje da podele svoje najdraže uspomene napravljene na „Planini sunca“. Svi zainteresovani učesnici imaju priliku da pretraže stare porodične albume i prisete se zabeleženih trenutaka sa porodičnih putovanja, zimskih praznika, letnjih odmora, proslava i drugih trenutaka za pamćenje, koje su proveli u ovom nacionalnom parku uživajući u avanturama na snegu i pod suncem.

Osim izložbe u „Mountain Kitchen“ galeriji, vlasnici tri odabrane fotografije biće među prvim gostima koji će uživati u neponovljivom ambijentu i intuitivnoj usluzi hotela Viceroy. Za najbolju fotografiju rezervisan je vikend-boravak u dvosobnom, prostranom apartmanu sa 5 zvezdica, koji odražava besprekoran luksuz i zadivljujuća iskustva koja do sada nisu viđena na Kopaoniku. Druga nagrada uključuje vikend boravak u „King“ sobi, sa privatnim balkonom sa kojeg se pruža predivan pogled na živopisne predele Kopaonika, dok je treća nagrada večera za dvoje u „Mountain Kitchen“ restoranu, uključujući i „Spa by Viceroy“ paket – za pravi velnes doživljaj, u jedinom luksuznom spa centru sa kompletnom uslugom na planini. Fotografije starije od 50 godina dobiće dodatne bodove.

Ovaj restoran donosi neponovljivo kulinarsko iskustvo predvođen svetski poznatim kulinarskim ekspertom Endruom Džounsom (Andrew Jones). Nakon izvrsnih specijaliteta pripremljenih za mnoge poznate ličnosti i članove kraljevskih porodica, Endru će svoja iskustva preneti i na srpsku ugostiteljsku scenu kao šef kuhinje Mountain Kitchen restorana.
 
„Kopaonik je lepa i živopisna destinacija koja svake godine ugosti hiljade putnika, a pored sjajnog boravka na otvorenom, kulinarsko iskustvo bez premca je ključ za stvaranje uspomena“, rekao je Džouns.

„Viceroy hotel se zalaže za to da se posebno poštovanje iskaže prema istoriji planine, predstavljajući tradicionalne klasike kroz modernu interpretaciju. Galeriju Mountain Kitchen pokrenuli smo kao prošireni segment koncepta restorana, da proslavimo najlepše uspomene sa planine u prostoru koji će postati srce ovog odmarališta. Mountain Kitchen stvoren je za porodice koje vole zabavu, i strastvene avanturiste, ljubitelje zdravih i ukusnih specijaliteta, koji će se posluživati u opuštenom okruženju planinskog glamura. Ovaj restoran će biti svakodnevna prva, usputna i poslednja stanica za mnoge posetioce hotela, kao i one van njega“, dodao je Džouns.

Viceroy Kopaonik Srbija poziva sve zainteresovane da se prijave na ovaj foto konkurs. Za više informacija posetite Facebook i Instagram stranice Viceroy Kopaonik Serbia.