MK Resort: Do sada nema obolelih od Korona virusa u hotelu Grand

13.3.2020. | 14:19 | Press | KOMENTARI (1)

Proteklih dana pojavile su se glasine da su se u hotelu Grand pojavili oboleli od Korona virusa. U cilju pravovremenog i tačnog informisanja javnosti zatražili smo izjavu od MK Resorta koju prenosimo u celosti.

Do sada u hotelu Grand nije evidentiran niti prijavljen ni jedan slučaj koji se dovodi u vezu sa Korona virusom, a širenjem lažnih i neproverenih informacija remeti se rad i funkcionisanje kako hotela Grand tako i celog turističkog centra, zbog čega se nadamo da će nadležne institucije preduzeti potrebne mere u cilju sprečavanja širenja panike među turistima na Kopaoniku.

"Mere prevencije, zaštite i održavanja higijene su kao i uvek u MK Resortu na najvišem mogućem nivou, čime na odgovoran način štitimo kako goste, tako i naše zaposlene" rekao je direktor hotela Grand, Radoš Đorđević, dodavši da je hotel otvoren i funkcioniše kao i obično sa svim svojim sadržajima i vrhunskom uslugom za svoje goste. 

"I pored aktuelnih problema sa Korona virusom u Srbiji, interesovanje za aranžmane hotela Grand ne jenjava, kako za predstojeći vikend tako i za naredne termine tokom marta. Sve je tu, od naše vrhunske usluge do čistog i zdravog planinskog okruženja, zbog čega se nadamo da će gosti prepoznati sve benefite koje planina nudi u ovim momentu, rekao je Đordjević.