Fischer alpski program od 1. novembra u Tref sportu
31.10.2019. | 00:45 | PR | KOMENTARI (0)


Na zadovoljstvo velikog broja ljubitelja sjajnih proizvoda jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača opreme za skijanje, od 1. novembra u prodavnici sportske opreme TREF SPORT kod Beogradske arene, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69B, moćićete da pronađete širok izbor FISCHER skija, cipela i još po nečega. Pored već dobro poznatih RC4 WORLDCUP slalom i veleslalom modela, kao i sada već dobro poznate CURV serije, našim skijašima biće dostupna i ove godine predstavljena RC ONE serija.

U TREF SPORTU kod Beogradske arene svi kupci će moći i da kupljene cipele oblikuju prema svojoj nozi i u skladu sa svojim zahtevima. VACUUM FIT tehnologija, po kojoj je i na našem tržištu FISCHER postao prepoznatljiv, i svakako različit od svih drugih proizvođača, obezbediće vam najudobnije cipele koje ste imali do sada.

Proizvode ovog proizvođača možete kupiti još i u svim Intersport prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Leskovcu, Somboru, Subotici i Šapcu. Veliki izbor FISCHER skija i cipela, ali i dobar savet prodavca, možete da potražite i u Avantura parku na Zlatiboru.