Pravo je vreme za uživanje na planini - MK Mountain Resort
29.1.2021. | 17:07 | Last Minute | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Autentičan doživljaj zime u Grand stilu
Da li ste spremni za Kopaonik koji odavno nije bio lepši pod pokrivačem od 150 cm snega i dugim sunčanim intervalima? Da li ste spremni da prvom prilikom sve to začinite pravom dozom hedonizma i uputite  se u obećani planinski raj?

Iako su odmori i zimski raspust već prošli zajedno sa neminovnom prazničnom euforijom, pravo vreme za uživanje na planini tek dolazi! Bilo da želite pun doživljaj adrenalina na snežnim stazama Kopaonika, idilični porodični odmor ili pak čist luksuz i novo hedonističko iskustvo – za vas smo izdvojili najbolje ponude ovog februara.

Nedostaje vam mini beg od svakodnevnog života i obaveza, gde se možete opustiti, skijati i u potpunosti udahnuti svežinu prirode? Savršen reset na planini, idealnu kombinaciju adrenalina i ultimativnog opuštanja potražite na najboljem mestu – u hotelu Grand u okviru paketa Mini ski avantura. Kako bi sve bilo u prepoznatljivim stilu, ova ponuda  uključuje i poklon noćenje u martu – jer i vi znate da ćete poželeti da se vratite još jednom do kraja sezone, zar ne? Uz popuste na ski školu i ski opremu, celodnevnu animaciju za decu, kao i korišćenje skijašnice i Spa & Wellness centra, ova ski avantura uz minimalni boravak dve noći zasigurno će vam ostati u sećanju ove zime.

Ima li išta lepše od dečijih osmeha na snegu, prvih skijaških koraka i kvalitetnog vremena provedenog sa najbližima? U okviru Porodične Grand zime, potpuna pažnja usmerena je na komfor i idilično provedeno vreme sa porodicom. Obezbeđen je besplatan smeštaj za svu decu do 12 godina, kao i najbolja animacija koja podrazumeva tri vrste celodnevnih programa – od aktivnosti na snegu, preko školice sporta, zabavnih radionica, predstava, maskenbala, do najsavremenije VR animacije. I dok se deca zabavljaju, roditelji će imati priliku da se potpuno opuste u Spa & Wellness centru i iz otvorenog bazena uživaju u najlepšem pogledu na snežne padine Kopaonika. Uz dodatne popuste na ski školu i ski opremu, nema sumnje da će vaši porodični trenuci biti nezaboravni.

Pravi hedonisti znaju da kvalitet uživanja određuje kvalitet života. Grand Hotel & Spa je neizostavno prepoznat i kao sinonim zimskog luksuza na Kopaoniku, a novo iskustvo Grand Winter Luxury pružiće vam mogućnost da na pravi način poklonite sebi i svojim najdražima trenutke za pamćenje. Pored brojnih pogodnosti, na raspolaganju vam je 24 h personalni konsijerž koji će se pobrinuti za vaš kraljevski tretman. Probudite se uz miris bogatog Grand doručka serviranog u vašem premium ili executive apartmanu sa pogledom na vrhove Kopaonika. Ušuškanost ambijenta i toplina atmosfere biće upotpunjena jedinstvenim gastronomskim užitkom svih vaših čula u novom, ekskluzivnom restoranu Bacco. Ne propustite poziv da isprobate novi signature menu za koji je zaslužan Grand šef u saradnji sa Kempinski timom kuvara. Svoj dan završite uz čašu šampanjca u otvorenom bazenu sa pogledom na zvezdano nebo iznad Kopaonika.

Najbolje od zime tek dolazi – učinite to u Grand stilu!

Najveći hotelski kompleks na najpoznatijoj srpskoj planini – Grand Hotel & Spa pokazao se kao pravi izbor i kada je reč o prevenciji i zaštiti zdravlja gostiju i zaposlenih. Zahvaljujući svojim kapacitetima i brojnim sadržajima, koji su raspoređeni na površini od 25 hiljada kvadratnih metara, hotel obezbeđuje i više nego dovoljno uslova da se svaki gost tokom svog boravka oseća sigurno i bezbedno. Neophodna zaštitna oprema dostupna je u svakoj sobi i javnom prostoru unutar hotela, a redovno se obavlja i sterilizacija celog hotelskog prostora i preduzimaju potrebna testiranja zdravstvenog stanja zaposlenih.


Odaberite jedan od promotivnih paketa klikom na link >>>