Ski kurs Kopaonik

12.11.2018. | 17:40 | PR | KOMENTARI (6)
Uđite u svet skijanja sa stručnim i motivisanim instruktorskim timom koji će vas upoznati sa svim tajnama ovog divnog sporta za samo 7 dana! Naučite da skijate da bi bezbedno uživali u čarima snega i osvajali planinske vrhove u Srbiji i svetu!

Seminar skijanja "Ski Kurs" je nastao kao ideja grupe odabranih stručnih i motivisanih instruktora koja će vam kroz sedmodnevni skijaški kurs približiti svaki aspekt skijanja kroz prilagođeno metodičko učenje sa vrhunskom skijaškom demonstracijom. Program našeg SKI KURS-a namenjen je edukaciji početnika svih starosnih grupa, korekciji tehnike poluskijaša i specifičnom treningu profesionalaca. Naše instruktorskoi tim će svojim iskustvom i demonstracijama u podučavanju skijanja stvoriti najbolje uslove za svoje polaznike da brzo osvajaju padine svih vrsta nagiba. O tome najviše govore pozitivna iskustva svih naših polaznika u proteklom devetogodišnjem radu.

Ovaj kurs će voditi tim instruktora koji u svojim redovima ima vrhunske trenere skijanja, demonstratore, profesore fizičke kulture kao i bivše takmičare i reprezentativce. 

  • Radi se sa grupama od 6 do 7 početnika istog nivoa skijaškog znanja;
  • Svakodnevno snimanje skijanja i večernje video analize sa instruktorima;
  • Pored celodnevne nastave i rada na stazi, kroz stručna predavanja skijaških trenera i profesora sporta, doći ćete do dragocenih saznanja o skijaškim tehnikama, skijaškoj opremi i načinima fizičke pripreme za skijanje;
  • Kroz zabavu je uvek najbolje učiti i naš cilj jeste da naučimo naše učenike da uživaju na snegu uz zagarantovanu bezbednost jer ona i dolazi kroz stabilizacuju vašeg skijanja i proširenje vašeg skijaškog znanja i umeća.

Više o ski kursu pogledajte ovde >>>


Za informacije pozovite nas na broj +381611902979 ili nam pišite na mail nikoladalitanic@gmail.com.