Apartman "Tim 135 Konaci"
SMEŠTAJ / Centar / Apartmani

Apartman " Tim 135 Konaci" nalazi se u samom centu Kopaonika turistickog kompleksa Konaci, tj. u delu luksuznog hotela Andjela. Na svega 50m od glavnih ski liftova na Koponiku.  Apartman je tipa studio , koji je u potpunosti renoviran i prilagodjen za boravak do 4 osoba odraslih osoba.

Studio apartman je izuzetno prostran i konforan, udobno opremljen sa bojama koje odaju prijatnu atmosferu za odmor na planini kako zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Nalazi se u mirnom delu Konaka gde mozete da se odmorite posle aktivnog skijanja ili setanja. Kreveti za spavanje su iskljucivo pravljni na razvlacenje zbog veceg konfora u toku dnevnog boravka u apartmanu . Studio poseduje flat-screen Smart TV sa kablovskim kanalima a takodje nudi i besplatan internet. Kuhinja je modernog dizajna,opremljena svim potrebnim stvarima .Kupatilo ima tus i neophodne pratece elemente ( peskiri, fen za kosu).

U kompleksu Konaci "Suncani vrhovi" mozete pronaći mnoštvo restorana, kafića, butika, prodavnica i rentirati ski opremu.

Stojimo vam na usluzi da Vam obezbedimo lep i prijatan odmor. 

Tim 135 Konaci.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartmani "TIM 135 Konaci" Angella
    1 noć → RSD 11 800
Prijava: 28.03.2024.
Odjava: 29.03.2024.
0.17 km od žičare
Broj osoba: 5
Kvadratura: 25 m²
Ažurirano pre 47 dana
1 noćenje: RSD 11 800
1/12
Porodicni aartman "Tim 135 Konaci" nalazi se u samom centru Kopaonika  tj. hotelu Angella. Kategorizacija 4 zvezdice. Apartman je tipa studio, koji je u potpunosti renoviran i prilagođen za boravak od 4 do 5 osoba.Studio je izuzetno prostran i…
DOLAZAK:
ODLAZAK: