Kopaonik - Planina koja nikada “ne spava”
23.2.2018. | 16:54 -> 24.2. | 00:55 | Press | KOMENTARI (1)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


40. Međunarodni sajam turizma okupio je i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije, a štand MK Mountain Resorta posebno se istakao atraktivnim nastupom koji je posetiocima doneo nezaboravan doživljaj proleća, ali i leta na Kopaoniku.

Da sunčana planina nikad “ne spava” pokazuju i brojne aktivnosti i paketi koji su već sada rezervisani za naredni mesec.  

Martovski užitak za sva čula:

Za ljubitelje skijanja, mart je omiljeni mesec da se uhvati najlepše martovsko sunce i “poslednja žica”. Kada se svemu tome dodaju i manifestacije koje se očekuju u ovom mesecu, uživanje na Kopaoniku je zagarantovano. Pre “Srpskog Davosa”, odnosno Kopaonik Biznis Foruma koji se održava početkom marta, MK Mountain Resort je domaćin Winterfest Ski & Wine Festivala koji spaja sve zaljubljenike u skijanje, vino i hranu na jednom mestu i omogućava jedinstveno iskustvo svim svojim posetiocima. Ovaj jedinstveni festival, koji će se ove godine održati u periodu od 01-04. marta, okuplja najbolje vinare, kuvare i vlasnike najpoznatijih restorana u regionu, gastro-blogere, kuvare stranih ambasada u Beogradu, novinare, umetnike i brojne poznate ličnosti. Nakon ovog festivala, Kopaonik je rezervisan za još jedan, muzički spektakl, Music Week. Realizovan u saradnji sa Sky Music-om, ovaj događaj okupiće najveće zvezde regiona, a garantuje uživanje u vrhunskoj koncetnoj produkciji. 8. marta nastupiće Željko Samardžić, Gibonni 9. marta i Saša Matić 10. Marta, dok je drugi vikend rezervisan je za Jelenu Karleušu, Ministarke i Acu Pejovića, a svi koji žele da budu deo ovog festival, trebalo bi da požure, jer ponestaje mesta i za drugi vikend.

Uskrs na vrhu “planine sunca”:

Nakon martovskog skijanja i u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, u ponudi su Uskršnji paketi na bazi tri i više noćenja. Nema ničeg lepšeg od boravka sa porodicom na planini i uživanju na snegu, uz animatore za decu, sa posebnim uskršnjim predstavama, gratis smeštajem za decu, ali i popustom od 20 odsto na ski pas. Svoj smeštaj možete rezervisati po ceni od 129€ u Hotelu Angella**** i od 159€ u Hotelu Grand & Spa****. Ovi promotivni paketi važe u periodu od 29.03. do 09.04. 2018. godine.

Do uspešnijeg tima u MK Mountain Resortu:

Dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima, ojačavaju timski duh i neguju kolegijalnost. Orijentiring, lov na blago, Escape Kopaonik, obuka u streličarstvu, timske igre, safari ture, obilazak Kopaonika pešačkim turama samo su neke od aktivnosti koje MK Mountain Resort nudi kompanijama. Team building paket za grupe od 30 do 200 učesnika važi u period od 01.04. do 30.06.2018, na bazi polupansiona, po ceni od 59€ u dvokrevetnoj i 79€ u jednokrevetnoj sobi, a cena je izražena po osobi.

Savršena destinacija za letnji odmor:

Nije tajna da je Kopaonik idealan za zimski odmor i uživanje na snegu. Ali, Kopaonik je očaravajuća planina, koja je leti, bez snega, možda još i lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Doživeti prirodu, osetiti neverovatan mir i testirati svoje granice – to može samo na Kopaoniku. Bez obzira da li se penjete pešice ili u planinski svet “stižete” alpinizmom, svako prirodu na ovoj planini doživljava na svoj način. Gotovo nigde u region ne postoji tolika geološka raznolikost na tako malom prostoru.

Sunčana planina je u najtoplijem godišnjem dobu pravo mesto za beg od gradske vreline, gde posetioci imaju priliku da sami kreiraju svoj boravak. U letnjoj ponudi MK Mountain resorta su promotivni paketi koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – panoramska vožnja žičarom Pančić, paraglajding pešačke ture, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, jahanje konja, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Tako se “Relax paketi” mogu pronaći po ceni već od 149€ na bazi četiri dana sa doručkom, “Romantični vikend” paketi po ceni od 139€ na bazi polupansiona, kao i “Grand vikend relax” na bazi polupansiona od već 124€. Ukoliko ima onih koji žele da na najbolji mogući način osetite prirodu i adrenalin, paket “Doživi prirodu” na bazi noćenja sa doručkom sjajan je za vas, po ceni od 167€.

Jedno je sigurno – na Kopaoniku, uz uzbudljiv doživljaj prirode, zabavne pustolovne staze, odličan program za decu i opuštanje, nikada ne može biti dosadno!