Apartman Tiva K21 - "Milmari Resort"
SMEŠTAJ / Vikend naselje / Apartmani

Apartman Tiva K-21 nalazi se u okviru kompleksa Milmari resort u vikend naselju na Kopaoniku, u lameli K. Objekat je udaljen od centra skijališta oko 5 km, a od žičare „Sunčana dolina“ oko 3km.

U sklopu hotelskog kompleksa gostima apartmana su dostupni sledeći sadržaji: recepcija, besplatan spoljnji parking, garažno mesto u okviru cene najma apartmana, ski bus od objekta do centra skijališta koji se plaća, besplatna igraonica za decu, besplatno korišćenje igrališta (mali fudbal,košarka, tenis,rukomet...) u letnjem periodu kao i korišćenje dečjeg parka. Ski servis za rentiranje opreme sa 20% popusta u centru, besplatna skijašnica u kompleksu, otvoreni i zatvoreni bazeni, Spa i wellness centar. Za korišćenje bazena, Spa i wellness centar "Mamababa" gosti apartmana ostvaruju popust od 50% u toku sezone (XII, I, II, III, VI, VIII, IX) a van sezone (IV, V, VI, X i polovina XI) korišćenje je besplatno.

Restoran MAMABABA u sklopu kompleksa nudi a la carte i pansionske obroke. Gosti apartmana ostvaruju popust od 10% na sve usluge restorana. U blizini postoji još dva a la cart restorana, Maksi market, nekoliko kafića i mini marketa. Pušenje u objektu nije dozvoljeno. 

Primamo vaučere Ministarstva turizma i omladine.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartman Tiva K21 - "Milmari Resort"
    Minimum 3 noći
Prijava: 28.05.2024.
Odjava: 29.05.2024.
3.1 km od žičare
Broj osoba: 4
Kvadratura: 31 m²
Ažurirano pre 23 dana
1 noćenje: Minimum 3 noći
1/45
Apartman Tiva K-21 nalazi se u okviru kompleksa Milmari resort u vikend naselju na Kopaoniku, udaljen od centra skijališta oko 5 km, a od žičare „Sunčana dolina“ oko 3,5km. Apartman je površine 31m2, kategorisan sa 4 zvezdice i registrovan…
DOLAZAK:
ODLAZAK: