Apartman "Miloš" (Racić)
SMEŠTAJ / Vikend naselje / Apartmani

Apartman "Milos (Racic)" se nalazi na izuzetnoj lokaciji, na samom vrhu Vikend naselja (1450m nadmorske visine) uz glavni magistralni put Kopaonik-Raška koji vodi do centra Kopaonika (3.5 km). Put se redovno održava u zimskom periodu, što obezbeđuje nesmetani prilaz u svim uslovima. Iz Vile se pruža pogled ka vrhovima Kopaonika i prema panorami čitavog Vikend naselja.

Najbliža ski staza i žičara je Sunčana dolina na oko 1.4 km od apartmana.

Apartman poseduje svoj parking ispred kuće koji je osvetljen i uvek očišćen, kao i prostor za odlaganje skija u podrumu objekta.

Apartman je površine 33 m2 i sadrži:

  • dnevni boravak sa kuhinjskim delom,
  • terasu,
  • hodnik,
  • spavaću sobu i
  • kupatilo.

Dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, osvetljen sa tri strane i sa izlaskom na terasu pruža predivan pogled na južnu padinu Kopaonika. U dnevnom boravku se nalazi i kauč na razvlačenje (mogućnost spavanja dve osobe). U izdvojenoj spavaćoj sobi se nalaze 3 kreveta (francuski +krevet na sprat). Maksimalni kapacitet za 5 osoba, a optimalni je za 4 osobe.

Kao poseban kvalitet navodimo sopstveno centralno grejanje apartmana sa mogućnošću korišćenja 24h uz programiranje temperature po želji.

Apartman je veoma lepo i kvalitetno uredjen i sadrži sve što je potrebno za prijatan i nesmetan boravak gostiju (WiFi, TV, CD player, društvene igre, knjige).

U blizini se nalaze dva restorana, mini-market, hotel sa spa centrom, ski bus i taksi stanica.

Izdavanje tokom cele godine!

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartman Milos sa parkingom
    Minimum 2 noći
Prijava: 29.03.2024.
Odjava: 30.03.2024.
1.45 km od žičare
Broj osoba: 5
Kvadratura: 33 m²
Ažurirano pre 72 dana
1 noćenje: Minimum 2 noći
1/16
Apartman "Racić" se nalazi na izuzetnoj lokaciji, na samom vrhu Vikend naselja (1450m nadmorske visine) uz glavni magistralni put Kopaonik-Raška koji vodi do centra Kopaonika (3.5 km). Put se redovno održava u zimskom periodu, što obezbeđuje…
DOLAZAK:
ODLAZAK: