Sajam turizma: Originalni nastup promocije Kopaonika i brojne pogodnosti za letnju sezonu
24.2.2017. | 17:55 -> 17:59 | Ostale novosti | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Beograd, 24. februar 2017. - Juče je počeo 39. Međunarodni sajam turizma na Beogradskom sajmu. Na ovoj, najvećoj turističkoj manifestaciji u Jugoistočnoj Evropi, svoje turističke ponude predstavlja više od 1.200 izlagača.

Pored mnogobrojnih morskih i drugih odredišta, originalnim nastupom istakao se štand Kopaonika i MK Resorta koji prenosi delić letnje atmosfere na planini sunca.

„Već godinama Kopaonik nije rezervisan samo za zimu, već predstavlja destinaciju koja je aktuelna tokom cele kalendarske godine. Promotivni porodični paketi u toku uskršnjih i prvomajskih praznika, odlične pogodnosti za decu, spa & wellness vikend i nedeljni paketi, homeopatski paketi i sadržajna ponuda za aktivan odmor u prirodi, i  sve to po veoma pristupačnim cenama sve do kraja leta, očekuje sve one koji se odluče da letnji odmor provedu u MK Mountain Resortu“, izjavila je Svetlana Kostić, marketing menadžer MK Mountain Resort-a.

Mart je mesec poznat po brojnim dešavanjima, manifestacijama, a uz to se najbolje slažu sunčanje i skijanje koje je po mnogima baš tada najbolje. Posle Biznis foruma, najvećeg ekonomskog skupa koji se početkom marta održava na Kopaoniku i koji puni sve kapacatitete MK Resorta, od 9. marta imaćemo priliku da uzivamo u drugom po redu Music Week festivalu. Za prvi vikend su svi aranzmani rasprodati, što ne čudi kada su nastupe potvrdile dve regionalne zvezde - Toni Cetinski i Aca Lukas. A svi koji žele da budu deo ovog festivala, trebalo bi da požure jer mesta ponestaje i za drugi vikend, od 16 - 19. marta, kada dobar provod garantuju Ceca i Tropiko bend.

Nakon martovskih promocija, u ponudi su Uskršnji paketi, na bazi 3 i više noćenja, po ceni vec od 135 evra, a ono sto posebno raduje je gratis smestaj za decu do 12 god, kao i animacija, ali i ski oprema, jer kako prognoza kaže, skijaćemo ove godine i u aprilu.

U letnjoj ponudi MK Mountain Resorta su promotivni paketi koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – panoramska vožnja žičarom Pančić, paraglajding, pešačke ture, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, jahanje konja, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona sa uključenim dodatnim sadržajima za aktivan odmor u prirodi, u ponudi je po ceni već od 114 evra po osobi, a osnodnevni paketi u Konacima od 123 evra.