Apartman u "Vili Pahulja"
SMEŠTAJ / Centar / Apartmani

Apartman je na drugom spratu vile Pahulja u kojoj postoji lift. Apartman je ukupne površine 35kvm i sastoji se od dnevne sobe sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijskim prostorom. Kuhinja je opremljena svim aparatima (šporet sa ravnom pločom i rernom, aspirator, mašina za pranje posuđa, frižider i mikrotalasna rerna) i potrebnim posuđem za 5 osoba.  U dnevnoj sobi postoji LCD televizor dijagonale 42″ sa kablovskom televizijom i IPTV movies on demand uslugom. U apartmanu postoji WiFi Internet.

Apartman se greje norveškim radijatorima.

Kupatilo je kompletno opremljeno sa prostranim prostorom za tuširanje koji je u nivou poda i odvojen staklenim vratima. Svakom gostu je na raspolaganju set peškira.

U spavaćoj sobi postoje dva ležaja na razvlačenje širine 150cm. Gostima su na raspolaganju kompleti posteljina. U spavaćoj sobi takođe postoji LCD televizor, dijagonale 32″ sa kablovskom televizijom.

Apartman u skijašnici poseduje sopstveni boks koji se zaključava. Boks je dovoljne veličine za smeštaj 5 kompleta skija i pancerica. Skijašnica ima zaseban (zadnji) izlaz iz vile.

Smene se organizuju nedeljom. Dolazak gostiju je od 14h a izlazak iz apartmana do 10h. Parking je na javnim površinama.

 

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartman br. 7
    1 noć → RSD 11 800
Prijava: 28.03.2024.
Odjava: 29.03.2024.
0.21 km od žičare
Broj osoba: 5
Kvadratura: 35 m²
Ažurirano pre 111 dana
1 noćenje: RSD 11 800
1/18
Apartman je na drugom spratu vile Pahulja u kojoj postoji lift. Apartman je ukupne površine 35kvm i sastoji se od dnevne sobe sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijskim prostorom. Kuhinja je opremljena svim aparatima (šporet sa ravnom…
DOLAZAK:
ODLAZAK: