Grey Family ****
SMEŠTAJ / Centar / Hoteli

Smešten u podnožju staze Karaman greben, Grey Hotel se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku.

Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite, Grey Hotel je mesto koje Vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora.

Udobne i prostrane Deluxe Sobe i Deluxe Apartmani, opremljene su italijanskim nameštajem i keramikom, tuš kabinom, prvoklasnom hotelskom kozmetikom, uređajem za klimatizaciju sa individualnom regulacijom, besplatnim Wi-Fi internetom, kablovskom televizijom, telefonom, sefom, gratis mini barom i mogućnošću samostalnog pripremanja kafe i čaja.

Prelep ambijent galerije Grey Gourmet restorana čini atmosferu intimnom I prijatnom.

Sa pogledom, koji im svakodnevno pruža najlepši zalazak sunca, g
osti imaju priliku da isprobaju sveže pripremljene specijalitete po internaclonalnim standardima, filozofiji zdravog života, novim kulinarskim trendovima, ali i tradiciji. Hotel zadovoljava najrazličitije zahteve i ukuse gostiju, bez obzira na to sa koje strane sveta dolaze.

Bogata vinska karta, uz savete i sugestije somelijera Grey Hotela, ugođaj čini potpunim.

U sklopu restorana, u prizemlju Grey Hotela, nalazi se Lobi bar, čiji je enterijer upotpunjen kaminom, pored kog možete uzivati uz kuvano vino, toplu čokoladu ili neki od nesvakidašnjih signature koktela iz Grey selekcije.

Na samoj ski stazi, nalazi se terasa Grey Vista, gde se možete osetiti poput u najboljim evropskim skijaškim centrima. Rekordan broj sunčanih sati posebno doprinose uživanju na svežem vazduhu.

Grey Spa je čudesno mesto za potpunu relaksaciju i obnavljanje energije.
Inspiriše prijatnošću i lepotom. Grey Relax Zonu čine spa centar sa zatvorenim bazenom, teretanom, finskom i biosaunom, parnim kupatilom i sobama za masažu.
Holistički terapeuti i upotreba vrhunske kozmetike upotpunjuju kvalitet usluge.
Detox i beauty tretmani, tretmani regeneracije i pomlađivanja pomažu u ostvarenju balansa i unutrašnjeg mira.

Grey Rent & Service daje mogućnosti iznajmljivanja i servisiranja ski-opreme. Ski oprema Grey Hotela je najvišeg kvaliteta, sigurna je, bezbedna i redovno održavana, a reč je o najboljim brendovima - Head, Fischer i Elan.
Gosti na raspolaganju imaju i mogućnost pohađanja časova skijanja u Grey Ski školi za decu i odrasle.

Gostima je tokom celog boravka obezbeđeno besplatno parking mesto, u zatvorenoj garaži, koja se nalazi u sklopu hotela.

Personalizovana usluga, prilagođena je željama svakog gosta tokom čitavog dana i od prvog trenutka vezuje posetioce za ovo mesto.

Najugodniji i najprijatniji osećaj pružaju hoteli u kojima se osećamo kao kod kuće.

 

Grey Hotel je jedan od njih.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Deluxe Apartmani
    1 noć → RSD 59 800
Prijava: 19.03.2024.
Odjava: 20.03.2024.
0.1 km od žičare
Broj osoba: 4
Kvadratura: 38 m²
Ažurirano pre 62 dana
1 noćenje: RSD 59 800
1/11
Kopaonik, srebrna planina, je dom veličanstvene životinje – sivog vuka, simbola nezavisnoti i slobode. Srebrna planina je i dom Grey Hotela. Samo korak je dovoljan da se osećate kao kod kuće. Smešten u podnozju staze Karaman greben, Grey Hotel…
  • Deluxe Sobe
    1 noć → RSD 36 300
Prijava: 19.03.2024.
Odjava: 20.03.2024.
0.1 km od žičare
Broj osoba: 2
Ažurirano pre 62 dana
1 noćenje: RSD 36 300
1/6
Kopaonik, srebrna planina, je dom veličanstvene životinje – sivog vuka, simbola nezavisnoti i slobode. Srebrna planina je i dom Grey Hotela. Samo korak je dovoljan da se osećate kao kod kuće. Smešten u podnozju staze Karaman greben, Grey Hotel…
DOLAZAK:
ODLAZAK: