Hotel "Milmari Resort" 3*
SMEŠTAJ / Vikend naselje / Hoteli

Hotel Milmari Resort 3* lociran je na obroncima Kopaonika, na 5,5 km udaljenosti od centra i 3,5 km od najbliže žičare. Hotel raspolaže sa 42 luksuzno opremljene smeštajne jedinice različite strukture.

Gostima je na raspolaganju smeštaj u Standard dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Na raspolaganju su i App 2 lux, Porodični apartmani i President apartmani. Usluga na bazi polupansiona (švedski sto/bečki sistem posluživanja).

Milmari Resort raspolaže pansionskim i a la carte restoranom. Gosti imaju mogućnost izbora kako domaće tako i internacionalne kuhinje. U veoma prijatnom ambijentu sa fascinantnim pogledom na padine Kopaonika uživaćete u ukusu naših gurmanskih specijaliteta.

U okviru hotelskog kompleksa nalazi se wellness centar koji u svom sastavu ima: zatvoren i otvoren bazen sa jacuzziem, finske saune, rusku banju, parno kupatilo, slana soba, tepidarijume, vedro, tretmani tela, sobe za masažu, caffe bar...

Dodatni sadržaji: dečija igraonica, konferencijska sala, bilijar, x-box.

Hotel Milmari Resort je uspeo da za veoma kratak vremenski period pridobije poverenje velikog broja kako domaćih tako i inostranih gostiju.

Budite naš gost i dozvolite da opravdamo Vaše poverenje!!!

S poštovanjem... 

Milmari Resorts

 
RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Hotel
    NA UPIT
Prijava: 25.04.2024.
Odjava: 26.04.2024.
3.1 km od žičare
Broj osoba: 6
Ažurirano pre 211 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/5
Hotel Milmari Resort 3* lociran je na obroncima Kopaonika, na 5,5 km udaljenosti od centra i 3,5 km od najbliže žičare. Hotel raspolaže sa 42 luksuzno opremljene smeštajne jedinice različite strukture. Gostima je na raspolaganju smeštaj u…
DOLAZAK:
ODLAZAK: