Apartmani "Vila Tri pahulje"
SMEŠTAJ / Vikend naselje / Apartmani

Ako želite da provedete nezaboravan romantični odmor sa Vama dragom osobom ili Vašom dragom porodicom 

''Vila Tri Pahulje“  *** JE TU ZA VAS.

Raspolažemo sa tri četvotokrevetna studio apartmana, koji su, zelene, crvene i žute boje enterijera, kao i  dvosobnim stanom sa dve spavaće sobe dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom (ukupno 8 ležajeva).  

Boravak u luks studiju za 4 osobe u stilu zelene crvene i žute boje opremljenosti enterijera i raskošnim kaminima, centralnim grejanjem, sa udobnim krevetima i kompletnom kuhinjom za pripremu obroka, kupatilom ( tuć kabina sa konstantnom toplom vodom, fen, 4 velika peškira za kupanje i 4 mala za umivanje, sapun). Na raspolaganju vam je LCD TV.sa standardnim paketom tv programa i fiksnim telefonom, kao i čarobnim pogledom na prirodne lepote Kopaonika.

''Vila Tri Pahulje“ *** je opkoljena sa poznatim kopaoničkim jelama na 50 metara od glavnog puta Kopaonik - Raška, na 3 kilometara od žicare Sunčana dolina i na 5,5 kilometara od centra. 

Najam apartmana:

  • 1.- Produženi vikend
  • 2.- 5 dana
  • 3.- 6 dana
  • 4.- 7 dana
  • 5.- 10 dana

Uslovi plaćanja: Obavezna je rezervacija par dana unapred. Kapara se uplaćuje  20% od vrednosti na tekući raćun postanške štedionice (PTT) broj 1033875-- 69 na ime Sibinović Slavoljub ul. Prijepoljska br. 38 Niš.

Druga mogućnost je uplata u agenciji u kojoj ste izvršili rezervaciju. Taksa po 1€ po osobi se plaća naknadno, i nije obracunata u cenu. 

U okviru apartmana organizujemo školu skijanja sa licenciranim ski učiteljima kako skije tako i snowboard.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartmani "Vila tri pahulje"NA UPIT
Prijava: 19.10.2019.
Odjava: 20.10.2019.
2.91 km od žičare
Broj osoba: 4
Ažurirano pre 365 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/13
Ako želite da provedete nezaboravan romantični odmor sa Vama dragom osobom ili Vašom dragom porodicom  ''Vila Tri Pahulje“  *** JE TU ZA VAS. Raspolažemo sa tri četvotokrevetna studio apartmana, koji su, zelene, crvene i žute boje…
DOLAZAK:
ODLAZAK: