Prodaja apartmana "WEG CITY" Brzeće
Nekretnine | KOMENTARI (1)


Telefon: 0648531350
E-mail: [email protected]
Sajt: >>>
 
 
Apartmansko naselje WEG CITY u Brzeću, Opština Brus, nalazi se u podnožju istočne strane Kopaonika na  nadmorskoj visini 1050-1073m, sa leve strane regionalne saobraćanice Brus-Kopaonik.

Položaj naselja ima velike potencijale zbog blizine Nacionalnog parka Kopaonik, termalnih mineralnih izvora, kao i bogatih šuma i voda, tako da ovo mirno turističko mesto pruža sve uslove za odmor i rekreaciju tokom cele godine. Za ljubitelje banjskog turizma pogodna je blizina Lukovske i Jošaničke banje, 40ak kilometara od naselja. Nedaleko je i grad Novi Pazar, sa brojnim kulturno-istorijskim znamenostima među kojima se posebno izdvajaju Petrova crkva iz X veka i manastiri Đurđevi Stupovi iz XII, i Sopoćani iz XIII veka.

Veliki značaj lokaliteta je prednost i dostupnost skijaškim stazama na Kopaoniku zbog izgradnje nove gondole Brzeće-Mali Karaman, koja je omogućila razvoj zimskog turizma u ovom mestu. Vožnja gondolom predstavlja poseban doživljaj uživanja u prirodnim lepotama planine. Od naredne skijaške sezone planirano je osnežavanje ski staza Bela reka 1 i Bela reka 2, koje su direktna veza skijaša između svih popularnih staza i mesta Brzeće, što će doprineti višem nivou jednostavnije komunikacije potencijalnim korisnicima smeštenim u Brzeću.

Apartmansko naselje se sastoji od pet slobodnostojećih objekata u kaskadnom nizu, u okviru kojih su projektovane smeštajne jedinice opremljene prema najvišim standardima, i neophodni prateći sadržaji (garaža, restoran, kafe bar, wellness, skijašnica, ski servis). Objekti su podeljeni na osam lamela: A, B, C, D i EFGH, koje su projektovane u istom karakteru. Površine apartmana su u rasponu od 27 do 87 m2, sa kapacitetima prilagođenim za smeštaj različitih struktura korisnika.

Denivelacija terena na kojima su izgrađeni objekti predstavlja veliku prednost jer svi apartmani imaju povoljne vizure na okolnu prirodu. Na parceli postoji kolski i pešački prilaz objektima, kao i parking predviđen za potrebe korisnika apartmana. Uređenje partera obuhvata popločane pristupne platoe, staze i stepeništa, kao i tremove, terase i travnate površine za raznovrsnim zelenilom.

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju