Garden Gastro Bar
Ski restorani | KOMENTARI (0)


Telefon: +381648717545
Instagram: >>>
Sajt: >>>
Radno vreme: 8 am - 1 pm
 
U novu sezonu hotel Grand Kopaonik zakoračio je sigurnim korakom u svom novom luksuznom izdanju, spreman da impresionira svoje goste u svakom pogledu, posebno onom koji zavodi poglede, golica nepca i ostavlja dobar gastronomski ukus.

Potpuno novi izgled inspirisan šarmom elitnih alpskih restorana, osvaja već na prvi pogled. Stari dobri restoran Garden je pored novog lica i vrhunske ponude domaćih specijaliteta dobio i nenadmašan večernji program koji na Kopaonik donosi potpuno novo iskustvo. Posebno poznat po načinima na koje kombinuje lokalne sastojke sa savremenim svetskim pristupima i trendovima, gastro bar Garden će zadovoljiti istančane potrebe svojih gostiju, zapaziti njihove osmehe i pružiti im neizostavne trenutke zadovoljstva. Kuhinja je bazirana isključivo na najkvalitetnijim domaćim i lokalnim namirnicama koje stižu iz potkopaoničkog kraja, sa akcentom na autohtonim sortama mesa, lokalnim sirevima i najboljim plodovima prirode. U toploj i prijateljskoj atmosferi, u šoljici jutarnje kafe užitak je zagarantovan, baš kao i u degustiranju vrhunskog kuvanog vina, bogatih kulinarskih kreacija ili u nezaboravnom večernjem provodu uz nastup odabranih muzičara.

Najbolja reč koju na hiljade gostiju vezuje uz Garden – „dobro došli“ – za buđenje sa pogledom na ski staze, za predah, za druženje i večernju zabavu... U zimskim danima bučan, dinamičan, veseo, uvek spreman da taj duh prenese na svoje goste. Epicentar zbivanja na planini, spreman da zavede sva čula i pruži nenadmašni kvalitet i gostoprimstvo po kom je decenijama prepoznatljiv.

Kada se tonovi života usaglase sa izvrsnim jelima sačinjenim od najfinijih lokalnih sastojaka, nastaje ugođaj koji zadovoljava sva čula. Jedinstveni spoj autentične planinske atmosfere i bogate domaće kuhinje u duhu evropskih prestonica gastronomije. Jednom rečju – Garden!

Pogledajte satelitski snimak i lokaciju