SNEG - aplikacija za zakazivanje časova skijanja i snowboard-a
13.1.2022. | 10:55 | PR | KOMENTARI (1)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Sezona skijanja na Kopaoniku je uveliko u toku, a velika novost je da od ove sezone možete pronaći instruktora i zakazati časove sportova na snegu u samo par klikova na mobilnom telefonu i biti među prvima u Evropi koji u današnje vreme imaju ovu vrstu komfora.

Zakažite časove skijanja lakoćom poručivanja hrane ili pozivanja taksi vozila!

Koji su problemi prilikom zakazivanja časova zimskih sportova?

Ljubitelji zimskih sportova znaju koliko je značajna pomoć ski instruktora za unapređenje veština, a posebno prilikom učenja osnova skijanja ili snowboard-a, naročito u slučaju dece. 

Međutim, zakazivanje časova skijanja i snowboard-a se do sada zasnivalo na komplikovanoj potrazi za odgovarajućim instruktorom, pregledom mnoštva sajtova, zamornim telefonskim pozivima i čekanjem u redovima na stazi ili u ski školi, ili potragom za instruktorima na samoj stazi u nadi da će ispuniti Vaša očekivanja. 

Pored naporne potrage za odgovarajućim instruktorom, u proteklih nekoliko godina je sve izraženiji trend neraspoloživosti instruktora, posebno u udarnim terminima na planini (školski raspust, Nova godina, državni praznici).

Aplikacija SNEG uvodi revoluciju u ovaj proces i dostupna Vam je odmah!

Kako SNEG uvodi red i otklanja neizvesnost?

SNEG kao mobilna aplikacija, dostupna na Google Play i Apple Store prodavnicama, okuplja veliki broj proverenih instruktora i ski škola na Kopaoniku i omogućava Vam da, kroz lagani vodič, odgovorima na nekoliko pitanja, za manje od jednog minuta obavite posao i zakažete svoje časove. 

Zaboravićete jurnjavu za instruktorom, smrzavanje u redovima i strah da li ćete naći slobodnog instruktora, jer ono što Vam aplikacija SNEG odmah pruža je:

  • Komfor - lakoća zakazivanja i direktna veza sa školama i instruktorima;
  • Kvalitet - aplikacija nudi spisak kvalitetnih ski škola sa proverenim i licenciranim instruktorima u koje možete imati puno poverenje;
  • Pouzdanost i sigurnost - potvrđeni termini kroz aplikaciju su sigurni i možete računati da neće biti nepredviđenih promena ili overbooking-a;
  • Obaveštenost - aplikacija poseduje kalendar i sistem mobilnih obaveštenja kako ne biste propustili ni jedan zakazani termin;
  • Bezbednost - u aplikaciji imate uvek ažuran spisak kontakata Gorske službe i ostalih hitnih službi u slučaju nesreće na skijalištu, kao i dnevne servisne informacije o temperaturi, vremenu i snežnim padavinama.

Kako zatražiti časove preko SNEG aplikacije?

Sve što je potrebno da biste zatražili časova skijanja ili snowboard-a, je da preuzmete aplikaciju za Vaš telefon i registrujete se. Registracija je jednostavna i besplatna. Potrebno je samo da unesete svoje ime, prezime i broj telefona. Odmah nakon registracije dočekaće Vas početni ekran odakle ćete moći da podnesete zahtev za časove kao i da vidite zakazane časove.

Sam proces zakazivanja časova je vrlo jednostavan i brz. U par klikova, kroz jednostavan vodič,  odaberite instruktora ili ski školu, aktivnost i nivo skijanja u terminu kada Vam odgovara i pošaljite zahtev. U najkraćem roku će Vam se javiti instruktor koga ste zahtevali (ili buker ukoliko ste odabrali ski školu) da potvrde Vašu rezervaciju i to je sve.

Sistem obaveštenja će Vas preko mobilnog telefona informisati kada imate zakazane časove i podsetiti da imate čas neposredno pre održavanja časa.

Registracija i korišćenje aplikacije je potpuno besplatno. 

Krajnji cilj SNEG-a je da Vam omogući da lako i brzo zakažete časove skijanja i snowboard-a i provedete više vremena na stazi, a ne u komplikovanoj potrazi za instruktorom ili ski školom.

SNEG vebsajt:
https://sneg.app/

SNEG Android (Google Play):
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.platformservices.snow

SNEG iOS (App Store):
https://apps.apple.com/us/app/sneg/id1543208831

SNEG Instagram:
https://www.instagram.com/sneg_app/?hl=en